excursii-razvan-pascu

interraIn ultima vreme probabil ati observat bannerul agentiei de turism Interra Travel de pe acest blog, dar si articolele prin care va anuntam diverse oferte de turism ale lor.

Astazi vreau sa scriu cateva cuvinte nu despre ofertele lor turistice pentru persoane fizice, ci despre departamentul de Corporate Travel de la Interra, informatie utila in special managerilor din multinationale sau administratorilor de companii care citesc acest blog. 

Agentia de turism Interra Travel se ocupa de clientii-companii atunci cand acestia au nevoie de deplasari pentru angajati: bilete de avion, cazari in tara si in strainatate, organizare de evenimente si team-buildinguri, transferuri de la aeroport, asigurari medicale electronice sau obtinere de vize.

Un lucru interesant este ca cei de la Interra Travel se ocupa si de activari de carduri frequent flyer  pentru angajatii care calatoresc des, astfel incat chiar si atunci cand calatoresti in interes de serviciu poti sa acumulezi mile de calatorie si te poti bucura dupa multe zboruri de upgrade-uri la clasa business sau chiar zboruri gratuite oferite de companiile aeriene.

Interra Travel a creat si o linie telefonica pentru situatii de urgenta la care promit sa raspunda 24/7 la situatiile neprevazute care apar la rezervarile turistice ale companiilor care lucreaza cu ei. De asemenea, exista account manageri care se ocupa exclusiv de anumite companii si care trimit inclusiv rapoarte periodice. Nu au fost uitati nici angajatii companiilor care lucreaza cu Interra: acestia primesc reduceri pentru pachetele de vacanta.

Mai multe detalii aflati aici.

3 comentarii

 1. rizica
  18.09.2011 la 13:07

  Cei de la Interra sunt intr-adevar profesionisti!

 2. familia col. Condrea Vasile, Iasi
  05.05.2013 la 15:17

  In vacanta de primavara am fost intr-o excursie circuit in GRECIA.Itinerarul a fost FOARTE FRUMOS, recomandam cu caldura tuturor acest traseu,insa un plus de ,,culoare” l-a dat si d-l ghid BIGAN EUGEN un adevarat profesionist.Tinem sa-i multumim si sa -i transmitem sarbatori fericite si sa ne exprimam dorinta de a mai calatori cu agentia si dumnealui

 3. 11.08.2015 la 13:35

  Compania D-tra se ocupa cu trimiterea la munca peste hotare, ma intereseaza Grecia

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!