fbpx
excursii-razvan-pascu

Aud de multe ori „Nu se poate„, desi experienta imi arata ca nimic nu este imposibil atunci cand iti doresti cu adevarat. Asa ca scopul principal al blogului RazvanPascu.ro este sa va arate ca se poate.

Astazi discutam despre finantari de zeci sau sute de mii de euro care pot fi obtinute pentru proiecte din IT / Internet / Tehnologie la editia din luna iunie 2011 a VentureConnect.

Ce este VentureConnect? Primul eveniment care aduce la aceeasi masa antreprenorii si investitorii care isi doresc ca business-urile pe care le sprijina sa creasca si sa se dezvolte. Venture Connect este un proiect al casei de avocatura Biris Goran care isi propune sa sprijine afacerile cu potential din domeniul tehnologiei informatiilor. Astfel, Venture Connect face legatura intre investitori cu potential financiar si antreprenori care simt puterea afacerii lor, dar nu au resursele financiare necesare.   

Cum procedezi daca vrei finantare? Pana pe 3 Iunie, antreprenorii isi pot trimite proiectele la adresa de e-mail projects@ventureconnect.ro

Boardul Venture va lua decizia ce business-uri intra in pitch anul acesta. Valoarea finantarii trebuie sa fie de minimum 250.000 euro, bani care vor fi alocati dezvoltarii proiectului. Un exemplu de proiect castigator anul trecut este Tjobs.ro care a primit finantare de 500.000 euro. Detalii despre procesul de aplicare si selectie puteti afla de aici.

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Dragos Roua (antreprenor on-line in serie), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line) si Peter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare- FPP).

4 comentarii

  1. rizica
    26.05.2011 la 09:46

    Nu este cazul meu insa este foarte interesant pt tinerii intreprizatori..

  2. Alexandra
    26.05.2011 la 09:52

    Interesant, iar finantarea este destul de consistenta. Se poate implementa un proiect bine pus la punct din toate punctele de vedere cu acesti bani.

  3. SORIN
    26.05.2011 la 13:50

    Razvane aplica tu, ca nu ti-ar strica euroii aia, sa mai aduci noutati la blog. <Succes!!!

  4. 06.09.2012 la 21:02

    ca sa atragi investitori trebuie sa ai un proiect valoros…nu tot ce zboara se mananca in internetul romanesc 🙂

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]