fbpx
excursii-razvan-pascu

In curand voi publica pe blog si fotografii cu ceea ce am mancat eu in China (inclusiv insecte crocante). 🙂

Pana atunci, va las sa va delectati vizual cu mancarurile pe care le-am vazut in China 🙂

0 comentarii

  1. Todorean
    06.04.2010 la 08:32

    foarte tari! chestii asemanatoare am fotografiat si eu in Vietnam si Cambodgia

  2. Alina
    06.04.2010 la 08:41

    unele chiar par scarboase. sper ca nu ai mancat asa ceva.. 🙂

  3. larisa
    06.04.2010 la 09:24

    sincer? pozele cu calutii de mare nu mi au provocat dezgust ci mai degraba …mila (pentru aceste minunate animale ) !insa fotografiile cu gandaci si lacuste ….nu pot intelege si nu mi pot imagina cum cineva ar putea manca asa ceva ! groaznic !!!! 🙂

  4. 06.04.2010 la 10:24

    Toate lighioanele acelea pe masa, stropite cu un vin bun de la Serve… 🙂

  5. Alina Trebcea
    06.04.2010 la 10:38

    Oare ei mananca prepelitele alea cu tot cu cap si gheare? :)))

  6. Manu_C
    06.04.2010 la 10:44

    Hristos a inviat!

    Bine v-am regasit. Abia asteptam poze de genul asta, recunosc, dar imi trece pofta de exotism numai cand vad insirate pe bete toate lighioanele… Tu ce-ai gustat dintre astea Razvan? Cum tu ai supravietuit, sunt sanse si pentru altii 🙂

    Calutii de mare meritau totusi o soarta mai buna 🙁

  7. 06.04.2010 la 11:11

    Gandacii si lacustele sunt chiar bune … crocante 🙂 Trebuie doar bine facute… Razvane, tot ai pozele astea, iti dau o idee de business – deschizi un restarant autentic chinezesc cu aceste delicatese in Bucuresti

  8. amalia
    06.04.2010 la 11:27

    bine ca nu suntem nevoiti sa mancam asa ceva…
    Poate ca unele dintre ele chiar sunt bune,dak nu stii ce mananci.Oricum e mai bun decat sobolani sau alte chestii de genul asta!

  9. 06.04.2010 la 12:10

    Foarte apetisant. 😯 🙁 😛

  10. 06.04.2010 la 14:47

    Pentru noi par scarboase, insa pentru ei sunt mancaruri absolut normale, la fel cum noi consumam vita, porc, pui, curcan etc. Fiecare tara isi are mancarurile traditionale, care s-au „nascut” datorita conditiilor geografico-climatice ale teritoriului. Deci sa nu ne mire ca ei mananca gandaci si alte insecte. Si mie imi este mila de calutii de mare, insa asa cum noi papam mieii de Paste, asa papa si chinezii caluti acvatici.
    Sunt curioasa de ce ne va spune Razvan in legatura cu gustul si textura mancarurilor savurate in China.

  11. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 18:56

    Doar o mica parte 🙂

  12. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 18:56

    Da, si mie mi-ar fi mila sa mananc un calut de mare 🙂

  13. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 18:57

    🙂

    Uite, cei de la SERVE au si o oferta: http://www.clubulcavalerilor.ro/?page=oferta_speciala

  14. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 18:57

    Da.

  15. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 18:59

    Adevarat a inviat!

    Am gustat doar niste insecte, care erau crocante. 🙂

    Dar asta e partea mai exotica si ce e aici este mai mult pt turisti.

  16. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 19:02

    Multumesc dar nu imi place ideea asta de business. Asta e un business falimentar in Romania, dupa reactiile celor de pe blog. 🙂 Mie imi plac afacerile profitabile.

  17. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 19:03

    Sa stii ca am mancat multe mancaruri fara sa ma intreb ce sunt… 🙂

  18. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 19:05

    Nu am incercat caluti de mare (si mie imi era mila de ei) insa am mancat niste insecte si erau crocante. In rest, am incercat chiftele de solzi de peste, paste cu 3 feluri de carne, chiftele de porc in frunze de bambus, etc.

    O sa fac un articol special cu asta. 🙂

  19. 06.04.2010 la 20:02

    Pe blog ti-au comentat doar cativa oameni, dar gandeste-te ca in afara blogului sunt milioane care de decenii cauta un local cochet si curat in care sa manance scorpioni la gratar, lacuste prajite si viermi de matase… Pierzi o oportunitate gigantica….:)

  20. Razvan Pascu
    (author)
    06.04.2010 la 20:07

    Imperator, iti las tie aceasta oportunitate. Eu prefer sa investesc altfel.

  21. 07.04.2010 la 07:08

    Daaa, astept articolul cu nerabdare. Sunt doar curios sa vad care erau cele trei feluri de ca(r)ne. Pui, porc si? Peste nu cred, taman ce-ai spus ca acolo se mananca solzii, deci, aud? 🙂 miau sau ham?

  22. Razvan Pascu
    (author)
    07.04.2010 la 08:38

    Stii ce e amuzant? Eu sunt alergic la parul de pisica si chiar radeam cand eram in China, gandindu-ma cum reactionez oare la carnea de pisica? Oare se mai manifesta alergia mea ? 🙂 🙂

  23. 07.04.2010 la 13:25

    daca de la pesti se mananca solzii, cred ca de la pisica si chinezu’ da la parte paru’. Sau poate ce-ai mancat era o chestie gen: friptura de pisica in par de caine. Cum esti alergic doar la parul de pisi… ai scapat nealergizat. Totusi, e bine sa ai la tine niste Aerius, cand te duci la masa… nu se stie niciodat

  24. Razvan Pascu
    (author)
    07.04.2010 la 14:16

    Doamne fereste sa fi fost asta in mancare. 🙂 Chiar nu am facut investigatii. Am mancat fara sa imi pun multe intrebari 🙂

  25. 07.04.2010 la 17:22

    yummy … chiar as incerca cateva dintre ele.
    Imi aminteste de emisiunea Bizarre Foods de pe Travel & Living, care chiar mi-a placut … alaturi de No reservations.
    Pana la urma nu e nimic deosebit, doar mancare specifica zonei, iar daca tot vizitezi o tara, macar sa incerci si niste mancaruri specifice.

  26. Razvan Pascu
    (author)
    07.04.2010 la 18:58

    Si eu il urmaresc pe Anthony Bourdain.

  27. 16.04.2010 la 14:22

    Super tare! Abia astept sa vad ce anume ai mancat tu din astea. Eu eram abonata la melci in Maroc si desi ideea e scarboasa, pana la urma am trecut peste si chiar au ajuns sa imi placa. Da-ne si cateva detalii despre cum sunt scarbosenii le ce le-ai mancat 🙂

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]