Intrucat weekendul acesta este foarte agitat pentru mine (asa cum au fost si ultimele 2 saptamani), astazi am un articol mai usor pentru voi. Sunt cateva fotografii dragute – ca sa vedeti ce lucruri deosebite pot iesi din mainile unui om atunci cand are talent si este pasionat….de calatorii.
Sunt steaguri de tari realizate din mancare – in cele mai multe dintre ele, mancare traditionala din tara respectiva.
Enjoy!
Grecia
Australia
Brazilia
Franta
India
Spania
Italia
Japonia
Liban
Coreea de Sud
Elvetia
Vietnam
Despre mine:
Am calatorit in peste 90 de tari si o fac mereu cu aceeasi placere, dedicare si sete de cunoastere. Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea intr-un job care ma face fericit. Cel mai fericit ma fac, insa, cei doi baieti ai mei, Alex si Vlad, de la care imi amintesc zilnic despre copilarie. Sunt consultant in marketing turistic, antreprenor implicat in mai multe business-uri din diverse domenii de activitate, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, mai multe companii. Sotia mea si echipa ei se ocupa de agentia de Evenimente Corporate, PR si Marketing Travel Communication Romania. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA).
Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga. Am zburat atat de mult pe toate continentele incat as fi putut face ocolul Pamantului la Ecuator de peste 250 de ori. In ultimii 4 ani am calatorit cu peste 2000 de romani in vacante premium pe care le-am organizat impreuna cu partenerii mei prin toata lumea, in locuri exotice si indepartate. In 2019 am primit premiul “Travel Personality of the Year” de la FORBES Romania.
Imi place mult Romania si sunt printre cei care se simt bine in tara lor. Am devenit antreprenor dupa ce am lucrat 8 ani in 2 multinationale din Bucuresti, iar acum la traininguri sau in emisiuni TV le vorbesc angajatilor din corporatii si antreprenorilor despre echilibrul Work-Life si despre intraprenoriat.
Acesta este blogul meu personal, unde scriu ceea ce simt si ce gandesc si unde am diverse colaborari cu branduri care isi doresc sa se asocieze cu imaginea mea si a familiei mele. De 10 ani acest blog si paginile de Facebook si Instagram ale mele au adunat o comunitate de peste 300.000 de romani inteligenti si sunt locuri de intalnire pentru oamenii de bun simt, optimisti, iar subiectele abordate sunt exclusiv de calatorie, premium lifestyle, business si antreprenoriat. Am doi copii minunati si o sotie fantastica, impreuna cu care calatoresc prin toata lumea si alaturi de care am aflat cum bucuriile simple sunt cele care te fac fericit cu adevarat. Impreuna, incercam sa le insuflam romanilor pasiunea pentru calatorii si bucuria de a-si umple cartea de memorii cu amintiri de prin toate tarile Pamantului.
La Coreea cred ca e sushi… Dupa cum vad, sunt bucati de sushi, din acelea rulate, plus sosuri.
Conform Google (search), la Vietnam gasim rambutan, lychee si carambola (denumita si „starfruit”.
marina
10.10.2009 la 18:11
Simplu, ingenios si, cel mai probabil, delicios. Mie cel al Australiei mi se pare mai elaborat…mai muncit. Chiar azi, la Tg. Mures au debutat Zilele vinului si mustului. In deschidere o „Expozitie de mancaruri traditionale”. Vreti sa stiti cu ce ne-am clatit ochii? Cu o veritabila expozitie a laboratoarelor de cofetarie, care nici de se sfatuiau nu reuseau sa prezinte in asa masura aceleasi preparate. Sa nu credeti ca era ceva in plus inafara de ceea ce gasesti la alimentara din colt. Nici macar un tort n-am vazut! Fursecuri la Kg si prajituri cu crema de margarina….Uaaaaa ! Atat de deceptionata am fost, incat maine nici nu ma mai duc pe la balciul asta .
Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Soare, pentru tine Răzvan !
De la Madi … 😉
Drapelul Greciei pare mai delicios…
la coreea de sud as avea ceva neclaritati …. si la vietnam …
(author)
Multumeeeesssc 🙂
(author)
La Coreea pare sa fie ceva gen tofu si niste sosuri… 🙂
La Coreea cred ca e sushi… Dupa cum vad, sunt bucati de sushi, din acelea rulate, plus sosuri.
Conform Google (search), la Vietnam gasim rambutan, lychee si carambola (denumita si „starfruit”.
Simplu, ingenios si, cel mai probabil, delicios. Mie cel al Australiei mi se pare mai elaborat…mai muncit. Chiar azi, la Tg. Mures au debutat Zilele vinului si mustului. In deschidere o „Expozitie de mancaruri traditionale”. Vreti sa stiti cu ce ne-am clatit ochii? Cu o veritabila expozitie a laboratoarelor de cofetarie, care nici de se sfatuiau nu reuseau sa prezinte in asa masura aceleasi preparate. Sa nu credeti ca era ceva in plus inafara de ceea ce gasesti la alimentara din colt. Nici macar un tort n-am vazut! Fursecuri la Kg si prajituri cu crema de margarina….Uaaaaa ! Atat de deceptionata am fost, incat maine nici nu ma mai duc pe la balciul asta .
Japonia e cea mai simpla =))
La Romania nu am avea cu ce forma steagul 🙁
(author)
Da, ai dreptate…e sushi.
(author)
Si paela de la Spania e tare buna…. 🙂
soare a fooost!
si maine va fi frumos….sper!
superba postare!
(author)
Da, am avut noroc… 🙂 Nu a fost soare, dar a fost foarte ok. Iti povestesc pe mail.
uau cel al coreei de sud este impresionant !
de unde putem sa ne procuram aceste torturi sa le papam?
Apetisant articolul.. poate ar trebui sa facem si un concurs local, real.
(author)
🙂 Din fiecare tara….
(author)
Buna idee….
foarte penal siteul…cat de tare=))