fbpx
excursii-razvan-pascu

Aproape de fiecare data cand am plecat undeva, am cautat si rezervat cazarea inainte de plecare si, eventual, cu ceva mai mult timp inainte, tocmai pentru a gasi ceva bun la pret si de calitate . Am fost cazat in hoteluri , in hosteluri pentru tineri, in camine studentesti, in rulote , la localnici , etc. Fiecare dintre acestea are specificul si farmecul sau, insa recomand tuturor sa isi faca rezervari inainte de plecare pentru a evita situatii neplacute la mii de kilometri departare de casa.

Eu folosesc mult site-ul Venere , mi se pare super ok, mai ales daca incerci sa cauti cu cateva luni inainte de placare. Si pentru ca farmecul unei excursii este si calatoria in sine pana la locul final, dar si pregatirea excursiei respective, va recomand sa cititi inainte despre oameni, locuri si obiceiuri din zona in care urmeaza sa plecati, sa incercati sa aflati cat mai multe „secrete” despre locul respectiv, pe care sa le experimentati acolo.

Asadar, pentru cei care vor un site bun cu rezervari de hoteluri in toata lumea, click aici pentru a face o rezervare

Razvan Pascu

0 comentarii

 1. Marina
  08.05.2009 la 11:04

  🙂 Deja l-am folosit si sunt super incantata. It really helps. Va sfatuiesc sa cititi si comentariile pe care le lasa utilizatorii la pagina fiecarui hotel, pt ca va pot ajuta sa evitati situatii destul de neplacute (gen gandacei in camera).

 2. paul
  09.05.2009 la 02:10

  yeego are oferte mai bune decat venere pe mai toate pietele 😉

 3. haisamergem
  13.07.2009 la 21:55

  Prefer booking.com. Are mai multe oferte, mai detaliate, iar preturile la care poti face rezervarile sunt printre cele mai mici. Ti-l recomand!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]