fbpx
excursii-razvan-pascu

In Romania au aparut in ultima vreme tot mai multe investitii in statiunile balneare, iar un astfel de exemplu este si Alma Health & Spa Retreat din statiunea Lacu Sarat, Braila, despre care v-am mai povestit cu diverse ocazii.

O vizită la Spa, indiferent ca implica un masaj terapeutic sau o sesiune de sauna, este benefica pentru relaxarea intregului corp, avand rol si in imbunatatirea calitatii somnului. Recunosc ca eu, desi sunt o persoana activa si nu prea-mi place sa stau intr-un loc, de fiecare data cand am petrecut cateva zile mai relaxante, cu masaje si terapii, m-am repus pe picioare, am avut energie mai buna si pofta de munca si mai mare, asa ca o astfel de experienta poate fi nu doar binevenita, ci si foarte indicata. 

Masajele cu namol si baile in namol, de exemplu, contribuie la detensionarea musculaturii, la ameliorarea durerilor, dar si la cresterea nivelului de energie.

.

.

.

Oferta PRE-SALE valabila pana pe 30 Iunie la Alma Health & Spa Retreat 

Daca sunteti si voi interesati de o vacanta la SPA in Romania, puteti face rezervare direct pe site-ul lor pana la 30 iunie 2024, pentru perioada verii pana pe 31 august, si beneficiati de 20% DISCOUNT la tarifele de cazare cu mic dejun. Taxele sunt incluse, iar oferta este valabila pentru cazari de minim 3 nopti, cu pret achitat integral in avans. Oferta include, de asemenea, acces la Alma Health & Fun, cu aquapark si tobogane cu apa, la plaja cu nisip si iesire direct la lac, la piscine cu apa dulce si sarata, piscina pentru copii, la terenul multisport si alte servicii si facilitati wellness.

Aici puteti rezerva pana pe 30 Iunie OFERTA DE PRE-SALE CU 20% discount la Alma Health & Spa Retreat.

Va doresc vacante cat mai relaxante! 

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]