fbpx
excursii-razvan-pascu

Despre Alma Health & SPA Retreat v-am povestit de mai multe ori si stiti ca e genul de loc pe care il recomand pentru o escapada in afara Bucurestiului, mai ales ca este aproape de capitala, la doar doua ore si jumatate distanta.

Daca sunteti in cautarea unui pachet de vacanta la SPA, resortul Alma Health & SPA Retreat din statiunea Lacu Sarat din Braila poate fi urmatoarea voastra destinatie de vacanta. Iar pentru luna martie, exista si doua pachete speciale, unul dintre ele valabil doar pentru grupuri, altul si pentru rezervari individuale. Iata detalii!

.

Pachetele lunii martie la Alma Health & SPA Retreat de la Lacu Sarat

1. Pachetul 8 Martie – SPA Girls 

Pachetul SPA Girls este valabil pentru grupuri de minimum 5, pana la 20 de persoane. Include primire cu prosecco si gustari facute din ingrediente sanatoase, acces la toate facilitatile SPA ale resortului, si anume jacuzzi cu hidromasaj si vedere spre lac, dus Vichy, sauna uscata si sauna umeda, camera salina, fantana cu gheata, ritualuri faciale si corporale, terapii de relaxare si revitalizare – masaj pentru cap si gat, relaxare profunda pe patul Dry Floating, aromaterapie in hammam, apa, ceai, halate, accesorii igiena personala, 10% reducere la Terapiile Voya (cosmetice cu alge marine) si daca ajungeti cu masina, aveti loc de parcare asigurat. 

Pretul acestei oferte este de 300 lei/persoana, iar oferta este valabila din 1 pana in 31 martie 2024, in limita disponibilitatii. 

*Oferta este valabila zilnic, cu exceptia zilei de sambata, si se aplica pentru rezervari facute cu minimum 48 de ore in avans, achitate integral, pretul pentru pachet incluzand TVA.  Accesul este permis doar persoanelor care au implinit 18 ani. 

Atentie! In cadrul acestui pachet beneficiati si de tarife speciale pentru cazare cu mic dejun. Tariful de 300 lei/persoana este pentru terapiile SPA si celelalte servicii listate mai sus, nu include si cazare.  

Rezervarile pentru oferta SPA Girls se fac direct la numarul de telefon 0339 733 306 sau pe mail, la reservations@almaretreat.ro. Pentru oferte care includ cazare, puteti rezerva la 0339 733 309. 

.

2. Pachetul 8 Martie – The Beauty & The Party 

Dupa cum ii suna numele, acest pachet special pune la dispozitie doamnelor si domnisoarelor amatoare de distractie si relaxare mai multe facilitati si o petrecere cu muzica si dans in cadrul resortului Alma Health & SPA Retreat, de Ziua femeii, pentru a petrece alaturi de prietene o seara memorabila. 

Oferta este valabila atat individual cat si pentru grupuri de minimum 10 persoane si include meniu de gala compus din aperitiv, fel principal si desert si un pachet complet de bauturi, tombola cu 50 de premii, petrecere cu muzica si dans alaturi de DJ Lee Smith si barmanii Dream Cocktail Boys. 

In cadrul acestui pachet beneficiati si de tarife speciale de cazare & wellness pentru grupuri. 

Pentru pachet individual, pretul este de 280 lei/persoana, iar pretul pentru grupurile de minimum 10 persoane este de 250 lei/persoana. La aceste preturi se adauga cazarea, in functie de tipul de camera ales. 

Pentru acest pachet, puteti face rezervari direct la numarul de telefon 0339 800 801 sau pe mail, la reservations@almaretreat.ro . Pentru oferte care includ cazare, puteti rezerva la 0339 733 309. 

.

Despre Alma Health & SPA Retreat, puteti citi mai multe aici

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]