fbpx
excursii-razvan-pascu

Recent am avut posibilitatea sa testez noul Volvo XC40 Electric, iar astazi m-am gandit sa va impartasesc si voua experienta mea de la test drive.

Ce mi-a placut la noul Volvo SUV XC40 Electric, pe scurt

Printre caracteristicile care m-au atras din prima la Volvo SUV XC40 Electric se numara tractiunea integrala 4×4, autonomia data de producator de 571 km, demarajul foarte puternic, silentiozitatea masinii, ecranul de pe bord extrem de lat, asistenta la mersul inapoi si camera de 360 de grade pentru mersul in marsarier. Am si filmat un video mai amplu, daca vreti sa il urmariti, il puteti vedea mai jos.

.

.

Ce mi-a placut la noul Volvo SUV XC40 Electric – cateva detalii suplimentare
1. Mai multi kilometri si mai putine minute pentru incarcare

Noul Volvo XC40 Electric are un acumulator mai mare, ceea ce inseamna o putere de incarcare imbunatatita, incarcarea de la 10% la 80% a XC40 Electric avand o durata de aproximativ 28 de minute si oferind o autonomie de pana la 571 km.

2. Nu e nevoie sa faci compromisuri atunci cand conduci

De asemenea, cu Volvo XC40 te poti bucura de confortul condusului cu o pedala si de acceleratie lina, cu zero emisii de esapament. 

3. Designul premium: electrizant, adaptabil si inteligent

SUV-ul Volvo XC40 are spatii de stocare pentru aproape orice si un interior conceput din materiale sustenabile, cu o autonomie electrica de 571 km si incarcare completa in mai putin de 30 minute de la 10% la 80%. Are Google integrat, faruri cu tehnologie Pixel Light.  

Daca va tenteaza achizitionarea unei astfel de masini, trebuie sa stiti ca cei de la Volvo pun la dispozitie celor interesati oferta Avantaj client garantat de 10 000 € cu TVA inclus (mai multe detalii despre aceasta oferta limitata gasiti aici sau la cel mai apropiat Dealer Autorizat Volvo). 

4. In interiorul Volvo XC40 Electric aerul este mai curat datorita Sistemului Clean Zone (AQS)

La baza Sistemului CleanZone se afla sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor care masoara calitatea aerului ce intra in habitaclu. Ce inseamna acest lucru? De exemplu, atunci cand conduci printr-un tunel unde pot fi nivele mari de gaze de esapament, masina va opri automat admisia de aer si va trece la recircularea aerului.

In plus, tot aerul, chiar daca este recirculat, trece printr-un multi-filtru care minimizeaza nivelul de praf, polen si alte particule care patrund in habitaclu. De asemenea, filtreaza si substantele nocive, cum sunt particulele de gaz de eșapament.

5. Masina dispune si de o aplicatie cu functii diverse 

Este vorba de aplicatia Volvo Cars, considerata una din cele mai performante din domeniul auto, de fapt un serviciu care implica simplificarea vietii de zi cu zi si care il ajuta pe sofer sa obtina mai mult de la masina sa Volvo. Printre cele mai apreciate functii de care beneficiaza cei care conduc noul Volvo XC40 in cadrul aplicatiei Volvo Cars sunt: se gaseste programarea la distanta a sistemului de incalzire sau racire, pentru ca atunci cand pleci la drum (mai ales iarna) sa gasesti o temperatura optima in masina si sa calatoresti confortabil, plus multe alte informatii, manuale si asistenta, dar si comanda de la distanta a unor functii utile. 

6. Volvo XC40 Electric este prevazut cu sistem de camere pentru parcare Bird View 360°

La Volvo XC40 sunt 4 camere de inalta rezolutie si senzori laterali care oferă vizibilitate de 360°, si creste astfel perceptia asupra obiectelor aflate pe laterala masinii. Sistemul Volvo Bird View 360° ajuta soferii si la parcare sau la efectuarea cu incredere a unor manevre in spatii foarte inguste. Pe mine m-a ajutat. 

Daca sunteti interesati de solicitarea unui Test drive cu noul Volvo SUV XC40, o puteti face aici, in josul paginii. 

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]