fbpx
excursii-razvan-pascu

Exista mai multe pachete pentru trecerea dintre ani pe care le pune la dispozitie Alma Health & SPA Retreat si anume:

Oferta de Revelion care include doar Petrecerea de Anul Nou 

Oferta de Revelion care include 1 noapte de Cazare + Petrecerea de Anul Nou 

Oferta de Revelion care include 2 sau 3 nopti de Cazare + Petrecerea de Anul Nou + multe alte facilitati in cadrul complexului 

Petrecerea de Anul Nou cu tema Calatorie in jurul lumii include cina cu Meniu de gala, ales special pentru acest eveniment, cu 5 feluri de mancare si pachet complet de bauturi si program artistic pentru o atmosfera memorabila alaturi de Bedda Band, Baletul IUNO Dance, magicianul Andrei Garjob si de DJ & MC Emi. Nu vor lipsi nici spectacolul cu artificii de la miezul noptii si concursuri cu premii. 

Daca doriti si cazare, va veti putea bucura de acces la zona wellness cu piscina cu apa dulce, jacuzzi cu hidromasaj, sauna uscata si camera salina, acces la piscina interioara cu apa sarata, acces la facilitatile comune din zona SPA, precum jacuzzi cu vedere spre Lacul Sarat, sauna uscata, sauna umeda si camera salina, plus 10% discount la o selectie de terapii SPA. 

.

Daca va intereseaza doar petrecerea de Revelion, cu 1 singura noapte de cazare sau fara cazare 

Exista si aceasta oferta pe care o pune la dispozitie Alma Health & SPA Retreat, in care puteti avea doar 1 noapte de cazare + Petrecerea de Revelion, la un pret de 400 euro, pentru 2 persoane. 

Sau puteti opta doar pentru Petrecerea de Revelion, fara cazare, la un pret de 690 lei de persoana. 

Aici puteti rezerva una din aceste optiuni. 

.

Celelalte pachete pentru Revelion includ 2 sau 3 nopti de cazare in camera dubla, mic-dejun, cina, program artistic pentru o atmosfera memorabila alaturi de Bedda Band, Baletul IUNO Dance, magicianul Andrei Garjob si de DJ & MC Emi. Nu vor lipsi nici spectacolul cu artificii de la miezul noptii si concursuri cu premii si veti putea savura un Meniu de gala, ales special pentru acest eveniment, care va contine 5 feluri de mancare si pachet complet de bauturi. 

Pachetul de Revelion de 2 sau 3 nopti cuprinde perioada 30 decembrie / 31 decembrie – 2 ianuarie si pe langa cele mentionate mai sus, include si acces la loc de joaca pentru familiile cu copii (loc care va fi supravegheat in timpul petrecerii), acces la zona wellness cu piscina cu apa dulce, jacuzzi cu hidromasaj, sauna uscata si camera salina, acces la piscina interioara cu apa sarata, acces la facilitatile comune din zona SPA, precum jacuzzi cu vedere spre Lacul Sarat, sauna uscata, sauna umeda si camera salina, plus 10% discount la o selectie de terapii SPA. 

Tariful pentru un sejur de 2 nopti in camera standard single este de 670 euro.

– Tariful pentru un sejur de 2 nopti in camera superior single este de 710 euro.

Mai multe informatii despre aceste pachete si despre serviciile optionale corespondente, puteti afla aici.

Cum rezerv?

Mai multe informatii despre acest pachet si despre serviciile optionale corespondente, puteti afla aici.

Aici puteti vedea cum arata Alma Grand Ballroom.

Daca va intereseaza aceasta oferta pentru vacanta pentru Revelion 2024, puteti rezerva direct la adresa de mail reservations@almaretreat.ro sau suna la numarul de telefon 0339 733 309

Sa aveti un An Nou care sa va gaseasca sanatosi si impliniti!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]