fbpx
excursii-razvan-pascu

SOBHA Dubai a anuntat saptamana aceasta lansarea primelor apartamente dintre turnurile din ansamblul SOBHA ONE, care mie imi place foarte mult. Designul sau este unul futurist si se aseamana foarte mult cu noul hotel Royal Atlantis.

SOBHA ONE va fi alcatuit din 5 blocuri turn conectate prin intermediul unor gradini panoramice, iar pe langa aceste gradini panoramice, intre turnuri sunt si mai multe apartamente, la diferite niveluri. Despre aceste apartamente dintre turnuri este vorba in paragraful de mai sus, apartamente pe care cei de la SOBHA le numesc ‘‘link apartments’’.

Pe scurt despre SOBHA ONE

Situat in apropiere de cartierul SOBHA Hartland, la doar 800m, complexul SOBHA ONE s-a vandut foarte bine inclusiv in Romania. Doar in prima zi de lansare s-au vandut apartamente de peste 60 milioane de euro, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun. De asemenea, distanta mica fata de cartierul SOBHA Hartland unde se afla inclusiv 2 scoli internationale foarte bine cotate, a facut ca SOBHA One sa fie foarte cautat de catre cei care isi doreau mai mult decat doar o locuinta, voiau sa fie parte dintr-o comunitate. 

Aici va fi si cel mai inalt bloc din zona Meydan, ce va avea 65 de etaje. 

Pe langa toate celelalte facilitati (gradini panoramice, piscine, cinema in aer liber, multiple spatii verzi, zone pentru relaxare, zone pentru gratare, sali de sport indoor si outdoor, restaurante, cafenele, spatii comerciale), SOBHA ONE va avea si un teren de golf cu 18 gauri, astfel ca in zona va fi mereu spatiu verde, indiferent de anotimp. In apropiere este si Rezervatia Ras Al Khor, care este zona protejata si nu se va putea construi alt complex pe acea suprafata.

.

Preturi incepand de la 395.000 euro in complexul SOBHA ONE – apartamente disponibile inclusiv la etajele superioare

Apartamentele din ansamblul SOBHA ONE vor avea vedere fie spre Dubai Creek, fie spre Rezervatia din apropiere si facilitatile resortului, ori Golf Course. Apartamentele de 2,5 camere dintre turnurile A si B vor avea vedere spre oras, iar cele de 3 camere au vedere catre terenul de golf si zona de facilitati/piscine a ansamblului + Dubai Creek.

Preturile incep de la 395.000 euro si sunt disponibile inclusiv apartamente la etajele superioare. Cele cu 2 camere sau 2,5 camere (mai au inca o camera mai mica, care poate fi folosita ca spatiu de depozitare, birou, garderoba, camera pentru bona/menajera etc.) sunt cele mai solicitate si se vand cel mai repede, astfel ca daca va doriti un astfel de imobil, trebuie sa va decideti foarte repede. 

Toate apartamentele vin cu loc de parcare subteran, sistem smart-home, spatii de depozitare si bucatarii complet mobilate si utilate, dezvoltatorul SOBHA Dubai fiind dat ca model inclusiv intr-un studiu de caz la Universitatea Harvard. 

.

Plata in rate, fara dobanda, direct la dezvoltator – 10% avans pentru rezervare

Contravaloarea apartamentelor poate fi achitata in rate fara dobanda, 60% in timpul ridicarii proiectului si restul de 40% la predarea imobilului, la finalul anului 2026. Altfel spus, aveti de achitat 20% in 2023, 20% in 2024, 20% in 2025 si restul de 40% la predarea imobilului in Decembrie 2026. Pentru aceasta diferenta de 40% se poate lua si credit pe 20 de ani de la orice banca locala din Dubai, fara garantii suplimentare in afara de apartament. Va putem ajuta noi sa obtineti acest credit. 

Plata se face prin card sau transfer bancar. 

Aici puteti urmari si un video de prezentare a proiectului, inregistrat de mine in luna martie in Dubai, la showroom-ul SOBHA:

.

Fara batai de cap pentru proprietari

Oferim si servicii post-vanzare, de genul: property management, inchiriere pe termen scurt sau pe termen lung, obtinere rezidenta Dubai, revanzare daca se doreste, etc. 

Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de apartament, cu doar 10% avans pentru rezervare, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro, pe pagina de Facebook, pe profilul personal de Facebook sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe pagina de Facebook sau pe WhatsApp la nr de telefon +407333DUBAI (+40733338244). 

Daca esti interesat(a) sa primesti oferte si informatii despre investitiile in Dubai, lasa-ti numarul de telefon si adresa de email mai jos.

* indicates required

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]