fbpx
excursii-razvan-pascu

Turismul reprezinta un sector in continua transformare, cu multe provocari si uneori situatii imprevizibile, insa din fericire, sunt si zone din tara noastra unde turismul incepe sa arate tot mai frumos si se indreapta in directia buna. Iar aici ma refer cu precadere la Transilvania, unde se observa clar ca autoritatile locale si regionale, dar si privatii, se implica, le pasa, vor sa se dezvolte, sa isi valorizeze resursele naturale, stiu si invata continuu nu doar cum sa isi atraga turistii, ci si cum sa ii faca sa revina.  

.

Printre actiunile desfasurate constant pentru promovarea si dezvoltarea turismului in regiune se numara si Conferinta Regionala de Turism ce va avea loc in  Miercurea-Ciuc, judetul Harghita, in 27-28 octombrie  2022. In cadrul acestei conferinte se organizeaza si primul forum profesional dedicat in principal antreprenorilor in domeniul turismului din Secuime. 

In cadrul conferintei vor fi prezente organizatiile turistice din Harghita, Covasna si Mures, care vor aborda subiecte diverse si de interes, printre care: oportunitatile oferite de aeroporturile din apropiere (Targu Mures si Brasov), Transilvania ca destinatie turistica, forta de munca existenta in Asia, ca o posibila alternativa la deficitul de personal local, business-to-business cu agentii de turism din Ungaria, ultimele tendinte in marketingul turistic, turismul bazat pe date statistice si turismul de sanatate. 

Alte detalii despre programul conferintei gasiti si aici

Participarea la conferinta

Cei interesati sa participe la Conferinta Regionala de Turism se pot inregistra aici. Biletele costa 350 de ron pentru 27 octombrie (joi) si 180 de ron pentru 28 octombrie (vineri). Pentru ambele zile, costul biletului este de 500 ron si include pranzul in ambele zile, pauza de cafea, mapa, cina cu degustare de vin si intalniri B2B.

Inscrierile se pot realiza si direct la adresa de email visitharghita@judetulharghita.ro, pana in data de 20 octombrie.

Mai multe detalii si informatii despre eveniment, puteti citi si aici

– 

Conferinta Regionala de Turism (27-28 octombrie 2022) va fi gazduita de Hunguest Hotel Fenyő Conference & Spa, situat in imediata vecinatate a parcului central si a patinoarului din Miercurea-Ciuc. Hotelul se afla la 5-10 minute de mers pe jos de Castelul Mikó, unde este si Muzeul Secuiesc.

.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]