fbpx
excursii-razvan-pascu

Anul acesta ne-am lovit cu totii de un obstacol de neimaginat in ceea ce priveste calatoriile, ce ne-a fortat sa punem pe pauza cam toate planurile pe care ni le facusem si, din pacate, nu stim cand se va termina cu adevarat toata aceasta nebunie sau ce urmeaza. 

Chiar daca industria turismului a fost printre cele mai afectate, treptat, sub o forma sau alta calatoriile au fost reluate in toata lumea, iar asa cum am mai mentionat anterior, probabil ca in viitorul apropiat toti cei care vom vrea sa mergem peste hotare vom fi nevoiti sa ne si testam inainte si sa prezentam la granite dovada testului negativ de coronavirus, efectuat cu 48/72 de ore inainte de plecare. Si in curand a vaccinului.

Astfel, dat fiind contextul acesta complicat, am incheiat pentru toti cei care ma urmaresc in Social Media (si care sunt pasionati de calatorii) un parteneriat cu cei de la Medicover, in baza caruia puteti beneficia de un discount de 15% din pretul testarii COVID RT-PCR, prioritate la programare si posibilitatea de a primi rezultatul si in engleza, gratuit, la cerere

De asemenea, tot in baza acestui parteneriat, aveti 15% discount si la vaccinurile specifice tarilor exotice, recomandate sau obligatorii pentru intrarea in unele tari din lume, cum ar fi anti-hepatita A, anti-febra galbena, anti-febra tifoida sau anti-difterie.  

Cum puteti beneficia de 15% reducere la testul COVID RT-PCR? 

Este foarte simplu. Puteti beneficia de aceasta oferta  telefonic, prin mentionarea codului de reducere „Răzvan Pascu”, prin apelarea call-center-ului Medicover la numarul 021.9896 sau cel mai rapid si sigur, online, prin completarea formularului de contact de pe site. Veti fi apoi contactat de catre un operator Medicover pentru programarea cu prioritate.

Discountul este valabil in toate unitatile Medicover in care se efectueaza testarea, dupa cum urmeaza:

  • Bucuresti, spitalul Medicover, strada Pechea nr. 8 sector 1
  • Cluj-Napoca, Clinica Medicover Republicii, strada Republicii nr. 75
  • Timisoara, clinica Medicover, Bulevardul Mihai eminescu nr. 1
  • Brasov, clinica Medicover, Bulevardul Eroilor nr. 3
  • Constanta, Clinica Iowemed, strada I.C. Bratianu nr. 2-4
  • Oradea, Spital Pelican, strada Corneliu Coposu nr. 2
  • Slatina, Centrul Phoenix, strada Primaverii nr. 6A
  • Targu Jiu, Centrul Phoenix, strada Victoriei nr. 142
  • Craiova, Centrul Phoenix, Calea Bucuresti nr. 109, bl. R10 si strada Siretului nr. 11
  • Ploiești – Medicover Ploiești, Strada Mihai Eminescu,nr.7-9

MARE ATENTIE: Primul pas este sa va programati, telefonic sau online. Daca va prezentati direct in receptie cu acest cod de discount sunt mari sanse sa nu rezolvati nimic. Totodata, daca doriti ca rezultatele sa vi se elibereze si in limba engleza, va recomand sa va programati folosind formularul de pe site.

Cum decurge procesul de testare?

Dupa ca va veti inscrie online veti fi contactati telefonic pentru a stabili programarea in ziua si ora care va intereseaza. Daca aveti nevoie de rezultatul testului si in limba engleza, trebuie sa precizati acest lucru foarte clar inca de la telefon. Veti primi imediat dupa apelul telefonic un email cu toate detaliile programarii. In ziua testarii, este necesar sa ajungeti cu 10 minute mai devreme in receptie, iar pentru confirmarea identitatii, la sosirea in receptia Medicover, trebuie sa prezentati Cartea de Identitate/Buletinul. De mentionat ca minorii trebuie sa fie insotiti de unul dintre parinti sau de tutore.

La sediul clinicii vi se masoara temperatura, veti completa un formular, apoi platiti la receptie si apoi mergeti sa va testati. 

IMPORTANT! Nu uitati sa solicitati la receptie si datele de autentificare in contul Medicover pentru a putea vedea rezultatele testului.

Anularea programarii 

In cazul nu mai puteti ajunge la consultatie sau trebuie sa reprogramati, este foarte important sa anuntati clinica Medicover cu cel putin 24 de ore inainte de programarea initiala.

Puteti anula consultatia fie direct de pe site-ul Medicover prin butonul “Anulare Programare” sau prin intermediul “Contul meu”, apeland Call Centerul Medicover la numarul de telefon 021 9896.

–  

Consider ca acest parteneriat este doar un mic lucru pe care il pot face pentru industria turismulul din Romania si pentru cei care isi doresc sa calatoreasca din nou. Nu e mult, dar e din suflet. Am muncit 12 ani pentru a creste dorinta romanilor pentru calatorii si voi munci in continuare, alaturi de toti ceilalti din industrie (cei care merita!), pentru ca turismul sa renasca.  

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]