excursii-razvan-pascu

Cred ca stiti pasiunea mea pentru mancarea buna, in special pentru cea din Transilvania, din zona Secuimii. Sincer va spun, paine cu cartofi ca in Covasna n-am mancat in alta parte! De aceea, m-am bucurat cand am auzit vestea ca prietenii mei din Secuime, fostii proprietari DOMO, actualii proprietari ai Balvanyos Resort si ai restaurantului GastroLab Victoriei, au deschis in Bucuresti un magazin cu produse artizanale secuiesti, si nu numai, fara conservanti.

Asa ca in weekend am dat o fuga la magazinul INdiVINO Pipera (Bucuresti-Ilfov), unde am gasit o varietate mare de produse de la producatori locali si internationali.

De la painea proaspata cu cartofi, cafea de specialitate, peste 1000 de etichete de vin, branzeturi din Transilvania (dar si de mai departe, din zona Mediteranei), produse de fine dining din peste, dulciuri fara aditivi alimentari, carne si mezeluri fara conservanti… am plecat de acolo incarcat cu tot felul de bunatati, pe care le-am testat acasa impreuna cu gasca mea de mancaciosi.

.

Pentru cei care nu pot ajunge la magazin, de curand, au lansat 3 pachete de produse standard, care pot fi comandate de oriunde din Romania.

Sunt pachete de diferite dimensiuni, care contin mare parte din produsele enumerate mai sus. Daca te-am facut curios (si pofticios), iata mai multe detalii:

  • Pachetul 1 costa 125 lei si contine: pateu imborcanit fara conservanti Petry 340 g, branza maturata Torockoi 200 g, zacusca cu ghebe Razvan Idicel 350 g, carnaciori de buzunar Petry 200 g, paine alba cu fulgi de cartofi 800 g, salam de biscuiti de casa Orka cu Oreo 200 g.

.

  • Pachetul 2 costa 175 lei si contine: paine cu cartofi 500 g, branza maturata cu trufe Torockoi 200 g, speck Petry 90 g, carnaciori de buzunar Petry 250 g, crema jumari Petry 300 g, zacusca la ceaun Razvan Idicel 320 g, salam biscuiti cu portocale si nuci Orka 200 g, vin Feteasca regala Villa Vinea 750 ml.

.

  • Pachetul 3 costa 275 lei si contine: paine cu fulgi de cartofi 800 g, salam uscat unguresc 300 g, carnati ardelenesti Petry 400 g, ciocolata neagra cu palinca 80 g si salata de ardei capia 320 g Razvan Idicel, branza de capra maturata in vin rosu Timian 200 g, jumari fara conservanti Petry 230 g, 1 brownie de casa Orka cu caramel si unul cu Oreo, vin Cuvee Alexander Sahateni 2009 750 ml.

.

Toate pachetele au livrare gratuita in Romania si pot fi comandate direct pe pagina lor de Facebook, pagina de Instagram, sau la telefon 0786 513 806 si Whatsapp 0786 513 806.

Iar daca vreti sa le faceti o vizita in locatia fizica, ii gasiti in partea de Nord a Bucurestiului, mai exact pe strada George Bacovia nr.1 (Voluntari). De asemenea, sunt prezenti si in Sfântu Gheorghe (Piata Libertatii 2).

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!