fbpx
excursii-razvan-pascu

Daca ar fi sa imi imaginez o vacanta de toamna perfecta, aceasta ar include obligatoriu un peisaj de poveste, mancare delicioasa si rasfat binemeritat, dupa un atat de complicat. Un loc desprins parca dintr-un univers paralel, unde linistea si relaxarea sunt la ordinea zilei si unde negativismul din zilele noastre sa nu ajunga.

Fara indoiala vremurile pe care le traim ne indeamna sa ne gandim de doua ori inainte de a alege destinatia potrivita pentru cateva zile departe de agitatia si haosul care se simt atat de puternic in aer. Mai ales dupa o perioada de efort maxim, in care am fost nevoiti sa ne adaptam la o realitate noua, sa ne schimbam strategia, sa o luam de la capat ori de cate ori a fost necesar, sa ne implicam si mai mult si sa depunem mai mult efort in a gasi solutii de durata.

Iar Delta Dunarii are in mod cert acest dar al linistii si puterea de a anihila orice zgomot de fond si este unul dintre acele locuri care merita vizitate, indiferent de anotimp.

.

Credit foto: Paul Alexe

Cu totii salivam la gandul unui storceag delicios, la o placinta dobrogeana si ne incantam la gandul traseelor spectaculoase pe canalele Dunarii. Daca Primavara va recomand sa mergeti in Delta pentru a va bucura de spectacolul florei si faunei inca nederanjate de fluxul turistic si Vara pentru temperaturile placute si serile lungi petrecute in mijlocul naturii, Toamna Delta se imbraca in cele mai frumoase culori si isi rasfata turistii cu linistea si relaxarea indelung cautate.

.

Aleg Delta oricand, pentru un concediu ideal, retras, si in conditii de siguranta, unde izolarea este asigurata pe cale naturala datorita distantelor mari intre pensiuni si separarii localitatilor prin intinderi de apa.

Chiar anul acesta, in vara, am descoperit Lebada Luxury Resort&Spa, resortul de 5 stele din Delta, un loc cu aer nou, izolat si linistit, chiar in mijlocul naturii, care ofera toate facilitatile de care ai nevoie.

.

Complexul Lebada Luxury Resort&Spa are o pozitionare privilegiata in inima Rezervatiei naturale a Deltei Dunarii, pe bratul Sulina, la intersectia cu Dunarea Veche in satul Crisan, practic in Inima Deltei. Pe langa frumusetea de neegalat care inconjoara resortul si rasariturile incredibile pe care le poti vedea, proprietatea are si un centru SPA cu o multime de activitati de relaxare pentru minte si corp, atat de importante si, din pacate, atat de neglijate de majoritatea dintre noi in aceasta perioada. Uneori chiar interzise prin decizia autoritatilor.

.

Evadare de toamna: Detox la Lebada Luxury Resort&Spa

Dupa mai bine de jumatate de an de sedentarism si un program complet dat peste cap de lucrul de acasa, lipsa evenimentelor sociale si scoala online a copiilor, cu un program de mese haotic, nu cred ca se poate lauda cineva cu o sanatate de fier si un nivel al stresului redus la minimum. Exista insa programe precum cel de Detox de la Lebada Luxury Resort&Spa, care sunt gandite astfel incat sa ne puna pe picioare intr-un timp foarte scurt, sa ne reactiveze organismul, energia si gradul de adaptabilitate la tot ceea ce se intampla in jurul nostru.

Echipa de experti de la Lebada Luxury Resort&Spa, specialisti internationali in detoxifiere cu experienta de peste 10 ani, au pus bazele unor programe de detoxifiere personalizate, special gandite pentru o reimprospatare completa a mintii si a corpului.

.

Programele concepute de specialisti stimuleaza imunitatea, cresc nivelul de energie, imbunatatesc activitatea mentala si determina buna dispozitie. De asemenea, efectele benefice ale programelor de detoxifiere ajuta la prevenirea unor afectiuni si ajuta la curatarea organismului de toxinele acumulate.

Cum se desfasoara activitatile de detox la Lebada Luxury Resort&Spa?

In primul rand turistii opteaza pentru programul de detox preferat, in functie de cat timp au la dispozitie (3 zile, 5, 7 sau 10 zile). Pentru o eficienta maxima mi s-a recomandat sa aleg programul de minim 5 zile. Cu toate acestea, daca veniti doar pe perioada weekendului la Lebada, puteti sa incercati programul de 3 zile – Discover Detox, un program creat special pentru cei care vor sa descopere programele de detox intr-un timp scurt.

.

Credit foto: Ovidiu Petre

In timpul unui astfel de program de detox, singura grija a noastra este sa ne relaxam. Restul timpului este atent gandit si calculat de specialistii centrului SPA de la Lebada Luxury Resort&Spa, un echilibru intre alimentatie si sport care in cateva zile o sa va scape de cateva kilograme si o sa va recalibreze nivelul energiei.

In perioada celor 5/ 7/ 10 zile, ne alegem dintre cele 3 proceduri de detoxifiere disponibile: Master Detox, Green Juice Detox si Raw Food Detox. Toate au in prim plan sanatatea si bunastarea noastra, pornind de la alimentatia aleasa (bazata pe preparate vegane, sucuri sau un detox holistic). Pe durata fiecarui program avem acces la clase de Yoga, Qigong si meditatie, piscina, sauna, fitness sau masaj.

Pe timpul iernii, inclusiv pana la sfarsitul lunii martie, rezervarile individuale pentru detox beneficiaza de un discount de 30% la pachet (cazare + programul de detox).

Fiecare tip de program porneste cu o consultatie despre detoxifiere si o analiza a corpului si este personalizat pentru fiecare oaspete.

Mai multe informatii despre programele Detox oferite de Lebada Luxury Resort&Spa gasiti aici: https://www.newlebadaresort.com/spa-detox/. Iar pentru a-i contacta pe cei de la Lebada in legatura cu aceste programe, puteti sa le scrieti aici: detox@newlebadaresort.com.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]