excursii-razvan-pascu

Update: 22.10.2020 – castigatorul este Andrei Radu. A fost deja contactat si urmeaza sa stabilim impreuna la ce crama va merge alaturi de prietenii lui. Felicitari!

Cu ceva timp in urma, va povesteam ca pregatesc pentru voi un concurs surpriza, impreuna cu Carrefour, in cadrul proiectului ,,Deschidem Vinul Romanesc: calatorii, arome si vii”

Ei bine, a  venit momentul sa va povestesc mai multe despre acest concurs: punem la bataie un weekend pe cinste, de tip ,,wine & food pairing” pentru tine si alti 3 prieteni la una dintre cramele din cadrul programului ,,Deschidem Vinul Romanesc”. 

Crama o vom selecta impreuna, in functie de disponibilitate si proximitate fata de orasul de unde este castigatorul, iar Carrefour ofera o noapte de cazare si 3 mese pentru intreaga gasca. O sa va placa, am vizitat si eu 6 dintre cramele din program, iar experienta a fost una pe cinste. 

Am scris mai multe despre fiecare dintre cramele vizitate aici. Am cunoscut 6 povesti diferite de antreprenoriat si pasiune pentru vinuri, am inteles ca niciun antreprenor nu intra in aceasta industrie visand la profit, ci visand la admiratia celor ce degusta vinurile lui, viticultura fiind in mod cert mult mai mult decat activitatea nobila si boema pe care o anticipasem. Este o combinatie de munca fizica, ingeniozitate pentru realizarea cupajelor si creativitate in realizarea etichetelor si brandului fiecarui tip de vin, dar si antreprenoriat pur. Plus abilitatea de a conduce echipe, forta financiara pentru a face investitii mari, puterea de a te lovi de probleme cauzate de natura, skill-uri de marketing si vanzari, dar si multe altele.

Acum vreau sa va ofer si voua sansa de a vizita una dintre cramele din cadrul programului Carrefour. 

Cum intrati in concurs?

Raspundeti corect la TOATE intrebarile din chestionarul de aici, iar premiul poate fi al vostru. 

Aveti la dispozitie inca 3 zile, pana miercuri, 21.10, pentru a identifica raspunsurile ce va pot aduce cu un pas mai aproape de un weekend la crama. 

Cum se alege castigatorul?

Vom trage la sorti cu ajutorul random.org o persoana dintre aceia care au raspuns corect la TOATE cele 6 intrebari din chestionar. Daca nu stiti sa raspundeti la una dintre intrebari, gasiti raspunsurile in articolele mele

INTRA IN CONCURS AICI:  https://bit.ly/37bKBa3

Succes!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]