excursii-razvan-pascu

Este o perioada dificila pentru noi toti, mai ales pentru cei care activeaza in domeniul turismului sau pentru cei care isi fac planuri de calatorie. Poate ca una dintre intrebarile cele mai frecvente in contextul de fata a fost si este, in continuare, cea legata de cum se vor desfasura calatoriile in perioada pandemiei. 

Asa cum am estimat de acum cateva luni, testarea COVID-19 va fi parte din calatoriile noastre din urmatoarea perioada, iar multe dintre tarile lumii cer deja teste negative de tip PCR inaintea deplasarii. Si, la cum pare ca stau lucrurile, tot mai multe o vor face.

In opinia mea, testarea turistilor inaintea deplasarilor este o metoda rapida si sigura de control si preventie a raspandirii noului coronavirus, astfel incat sa ne putem bucura in siguranta de calatorii. 

Pornind de la aceasta idee, le-am propus celor de la Medicover Romania sa ofere pentru toti cei din comunitatea mea 𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟏𝟓% 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐩 𝐏𝐂𝐑 si au acceptat acest parteneriat, motiv pentru care le multumesc!

.

15% discount pentru testarea COVID si vaccinuri specifice tarilor exotice

Astfel, in urma acestui parteneriat, persoanele interesate de testarea COVID de tip RT-PCR sau de vaccinurile specifice tarilor exotice, recomandate sau obligatorii pentru intrarea in unele tari din lume, beneficiaza de 15% reducere in unitatile medicale Medicover din toata tara. Printre tipurile de  vaccin incluse, se numara si anti-hepatita A, anti-febra galbena, anti-febra tifoida sau anti-difterie.

.

Cum beneficiezi de discount?

Poti beneficia de aceasta oferta  telefonic, prin mentionarea codului de reducere „Răzvan Pascu”, prin apelarea call-center-ului Medicover la numarul 021.9896 sau online, prin completarea formularului de contact de pe site. Vei fi apoi contactat de catre un operator Medicover pentru programarea cu prioritate.

Daca ai nevoie de traducerea rezultatelor in limba engleza, este primordial sa mentionati acest lucru lsi a telefon. Va recomand insa, daca doriti rezultele si in engleza, sa va programati folosind formularul de pe siteul Medicover.

.

Unde poti face testul COVID de tip RT-PCR cu discount 15%?

Testul COVID de tip RT-PCR cu discount de 15% mentionand codul „Răzvan Pascu” atunci cand apelezi call-center-ul Medicover sau prin completarea formularului de contact de pe site se poate face in urmatoarele locatii din tara:

 • Bucuresti, spitalul Medicover, strada Pechea nr. 8 sector 1
 • Cluj, Clinica Medicover Republicii, strada Republicii nr. 75
 • Timisoara, clinica Medicover, Bulevardul Mihai eminescu nr. 1
 • Brasov, clinica Medicover, Bulevardul Eroilor nr. 3
 • Constanta, Clinica Iowemed, strada I.C. Bratianu nr. 2-4
 • Oradea, Spital Pelican, strada Corneliu Coposu nr. 2
 • Slatina, Centrul Phoenix, strada Primaverii nr. 6A
 • Targu Jiu, Centrul Phoenix, strada Victoriei nr. 142
 • Craiova, Centrul Phoenix, Calea Bucuresti nr. 109, bl. R10 si strada Siretului nr. 11

.

Unde poti face vaccinuri pentru calatorii in tari exotice?

Centrele Medicover de vaccinari internationale acreditate de Ministerul Sanatatii ofera vaccinare profilactica pentru o gama larga de boli tropicale. Programeaza-te din timp, inaintea calatoriei, intr-una dintre clinicile Medicover acreditate de catre Institutul National de Sanatate Publica din lista de mai jos:

 • Bucuresti – Medicover Victoriei, Medicover The Bridge, Medicover Pipera, Medicover Oregon
 • Brasov – Medicover Brasov
 • Cluj-Napoca – Medicover Cluj Republicii
 • Iasi – Medicover Iasi
 • Ploiesti – Medicover Ploiesti
 • Timisoara – Medicover Timisoara

__

Acest parteneriat este doar un mic lucru pe care il pot face pentru industria turismulul din Romania si pentru cei care isi doresc sa calatoreasca din nou. Nu e mult, dar e din suflet.

Am muncit 12 ani pentru a creste dorinta romanilor pentru calatorii si voi munci in continuare, alaturi de toti partenerii de calitate din industrie, pentru ca turismul sa renasca. 

5 comentarii

 1. mile adamovic
  25.10.2020 la 07:58

  15% din suma de ???

 2. Andra
  12.11.2020 la 22:36

  Buna, multumim de intiativa!
  Pe ce perioada este valabil acest discount? Se poate face si in decembrie, ianuarie, februarie?

 3. Razvan Pascu
  (author)
  12.11.2020 la 22:38

  @ Mile: preturile depind de oras sau daca sunt clinici Medicover, ori partenere. In fiecare oras reducerea este de 15% din pretul standard. Daca sunati la ei aflati toate preturile

  @ Andra: va fi valabila pe termen lung, nu am stabilit un termen limita.

 4. Viorica
  12.11.2020 la 23:11

  Felicitări in tot ce faceti

 5. Irina
  25.11.2020 la 14:56

  Aveti idee in cat timp se primeste rezultatul?

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!