fbpx
excursii-razvan-pascu

In ultimii ani, Israel si implicit Ierusalim erau alegerea de vacanta a mii de romani in preajma sarbatorilor Pascale. La finalul fiecarei luni, atunci cand citeam rapoartele cu numarul de turisti romani care au ajuns in Israel, ma incarcam cu energie pozitiva, observand cu usurinta un trend ascendent si o popularitate in crestere a destinatiei pe care agentia mea de marketing si PR, Travel Communication Romania, o reprezinta din 2017.

Slujba de pogorare a Sfintei Lumini de la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim poate fi urmarita online in Sambata Mare de la ora 13:00 pe platforma Jerusalem is Traveling 2U

Dat fiind ca anul acesta sarbatorim Pastele in plina stare de urgenta, nu putem calatori niciunde și nu ne putem reuni cu rude si prieteni asa cum obisnuiam sa facem pana nu de mult cu ocazia sarbatorilor, Ministerul Turismului din Israel si autoritatile din Ierusalim, au gasit o cale ca destinatia sa ramana aproape de noi toti in aceasta perioada dificila prin platforma Jerusalem is Traveling 2U.

Printre altele, pe platforma Jerusalem is Traveling 2U, se va transmite online ceremonia pogorarii Sfintei Lumini de la Sfantul Mormant din Ierusalim, una dintre cele mai mari minuni pe care crestinii ortodocsi o sarbatoresc anual de peste 2 milenii in Sambata Mare. Live stream-ul incepe la ora 13, ora Romaniei si poate fi urmarit aici. Imi amintesc ca in fiecare an ascultam aceasta slujba la radio, pe drumul spre parintii mei sau ai Andrei, unde ne faceam de fel Pastele. Acum vom sta acasa si o vom urmari pe internet.

.

Slujbe transmise live de la Biserica Ortodoxa a Bunei Vestiri din Nazaret

Un alt lacas de cult popular printre credinciosi este si Biserica Ortodoxa a Bunei Vestiri din Nazaret, orasul in care se spune ca Iisus si-a petrecut copilaria. Conform traditiei crestine, in grota acestei biserici, Arhanghelul Gavriil a anuntat-o pe Maria ca Ea da nastere Mantuitorului. Slujbele ce se oficiaza in Saptamana Mare la aceasta biserica vor putea fi urmarite in regim de live stream aici si aici.

.

Paste fericit tuturor Ortodocsilor!

1 comentariu

  1. Nicolau Puiu
    17.04.2020 la 23:38

    Îmi place să călătoresc,pt asta îmi trebuie bani.Cum fac rost de ei?

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]