excursii-razvan-pascu

Fara doar si poate, traversam o perioada grea, ciudata, vremuri pe care nu m-as fi gandit in urma cu o luna ca le vom trai. Desi stam in casa deja de aproape 3 saptamani, uneori inca nu imi vine sa cred ca lumea pe care o stiam si o iubeam s-a inchis cu totul, ca nu ma pot urca in masina si merge sa imi vizitez parintii sau bunica, ca totul este atat de incert si nu mai putem planifica aproape nimic.

Cu toate acestea, cred cu tarie ca avem toate motivele sa ramanem pozitivi, iar speranta ca in curand va fi mai bine e ultima care trebuie sa dispara din gandurile si sufletele noastre. Plus, in permanenta sa avem teluri, obiective foarte clare despre ceea ce vrem sa facem in perioada aceasta. Din fericire, faptul ca acum ne putem vedea cu ajutorul apelurilor video, ca avem atatea posibilitati de petrecere a timpului acasa gratie internetului, ca apelurile video sunt la o calitate atat de buna, fac ca totul sa fie mai usor. Ne alinam dorul si ne potolim grijile. Ne delectam, relaxam si calatorim cu puterea mintii. Putem invata oricand ceva nou daca ne dorim. Urmarim in tihna serialele si filmele momentului. Vizionam online spectacole de teatru si opera.

Importanta datelor mobile in zilele noastre

Foloseam foarte mult telefonul si datele mobile si inainte de aceasta perioada, inclusiv in roaming. Aseara, insa, cand m-am uitat in statisticile care imi arata saptamanal cat am butonat telefonul si cat am stat pe internet, am constatat ca timpul de utilizare a crescut cu 42%. Practic, intr-un fel sau altul, datele mobile m-au scos din impas in aceste zile, iar nevoia de a comunica cu ajutorul telefonului mobil s-a resimtit mai tare decat oricand. Avem nevoie mai mult ca niciodata sa ramanem conectati la tot ce conteaza pentru noi.

Vodafone a fost certificata “Cea mai performanta retea mobila din Romania”

Trebuie sa recunosc ca zilele astea m-am tot intrebat cum ar fi daca ar pica reteaua, dat fiind ca este mult mai intens folosita in prezent. Deschizand emailul de dimineata, am avut pentru o secunda senzatia ca cei de la Vodafone mi-au auzit gandurile si au vrut sa ma linisteasca. Mi-au dat vestea ca au fost certificati “Best in Test”.

Ce inseamna certificarea “Best in Test”?

Conform acestor teste, Vodafone Romania este cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta serviciilor, atat cele de date, cat si de voce.

Cine masoara performanta retelelor mobile?

Daca va intrebati cum s-au facut testele si de catre cine, aflati ca masuratorile au fost realizate de compania independenta de testare a calitatii retelelor de telecomunicatii Umlaut AG (fostul P3 communications).

Campania a fost realizata intre 10 februarie si 2 martie 2020, pe teritoriul intregii tari, pe un traseu ales in mod aleatoriu de auditorul Umlaut AG. Au acoperit 24% din populatia Romaniei, 95,2% din zonele urbane populate si 49,8% din zonele non-urbane populate. Toate retelele mobile din Romania au luat parte la aceste masuratori, in incercarea de a reflecta cat mai obiectiv experienta reala a consumatorilor romani.

Aceasta este cea de-a sasea certificare consecutiva obtinuta de catre Vodafone Romania din partea Umlaut AG in urma masuratorilor performantei retelei.

Felicitari, Vodafone!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!