excursii-razvan-pascu

Cand am citit despre campania pe care cei de la Vodafone o desfasoara zilele acestea pentru a mentine cat mai multi dintre clienti conectati si de a ne asigura serviciile de comunicatii de care avem nevoie, am considerat ca este important sa impartasesc si cu voi informatiile, fiind convins ca multi veti primi foarte bine vestile.

Vodafone Romania a anuntat oferte adaptate, care sa vina in sprijinul clientilor prin facilitarea comunicarii cu familia si prietenii

Toti clientii Vodafone, abonati sau utilizatori de servicii preplatite, beneficiaza de:

  • apeluri nelimitate gratuite catre Romania din Franta, Italia, Spania, Germania si Marea Britanie pana la 31 martie
  • bonus gratuit cu 300 de minute internationale catre retele mobile si fixe pentru apelurile catre Italia, Spania, Germania, Franta, Marea Britanie si Austria, bonus valabil 28 de zile pentru utilizatorii prepaid si 30 de zile pentru clientii cu abonamente.

*Bonusul poate fi activat in My Vodafone sau la *100#, International.

Oferte adaptate si pentru clientii corporate

Pentru clientii companii, Vodafone Romania ofera mai multe optiuni, in functie de nevoile afacerii lor:

  • 300 de minute internationale gratuite in retele mobile si fixe catre Italia, Spania, Germania, Franta, Marea Britanie, Austria si toate tarile din Spatiul Economic European pana la 31 martie
  • optiune suplimentara de voce sau date nationale nelimitate sau 600 de minute internationale gratuite in cadrul Spatiului Economic European, pana la 15 aprilie. 

Alte optiuni si solutii Vodafone pentru a mentine toti clientii conectati

Pentru a asigura clientilor toate serviciile de comunicatii de care au nevoie pentru a lucra si a invata, dar si pentru a ramane in legatura cu familia si prietenii sau pentru a avea acces la servicii medicale si servicii de urgenta, mai multe oferte adaptate vor fi implementate in cel mai scurt timp. Toate actualizarile ofertelor si solutiilor Vodafone Romania vor fi postate pe paginile lor oficiale, pe site si Facebook.

Folositi serviciile online Vodafone. Stati acasa!

Nu in ultimul rand, suntem incurajati si intaresc si eu acest sfat, sa stam acasa si sa utilizam serviciile online ale Vodafone. Vedeti in imaginile de mai jos toata seria de recomandari de la Vodafone, precum plata online a facturii sau reincarcarea online a cartelelor:

.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!