excursii-razvan-pascu

Avand in vedere ca pandemia de COVID-19 se extinde cu repeziciune, Naftali Bennett, Ministrul Apararii din Israel a tinut sa transmita o serie de recomandari.

In opinia statului Israel, in lupta impotriva acestui nou tip de coronavirus este esential sa izolam populatia in varsta de cei tineri pentru a-i proteja pe cei batrani si a facilita dezvoltarea imunitatii la acest virus in randul persoanelor tinere, mai putin vulnerabile.

„Cea mai periculoasa combinatie in aceste vremuri este o bunica imbratisandu-si nepotul” spune, printre altele, Naftali Bennett. De asemenea, el tine sa mentioneze ca generatia in varsta nu trebuie nicidecum neglijata, ci trebuie sa avem cat se poate de mult grija de bunicii nostri, insa de la departare. Bennett ne sfatuieste sa comunicam in permanenta cu ei, dar cu ajutorul tehnologiei si a diverselor retele de socializare ce ne permit acest lucru, sa ne preocupam in permanenta ca au toate cele necesare, dar fara a lua contact direct cu ei.

Totodata, politicianul este de parere ca treptat, in urmatoarele luni, un numar din ce in ce mai mare de oameni va contracta noul coronavirus, dar vor fi pacienti asimptomatici, iar treptat majoritatea va dezvolta imunitate la acest virus si astfel epidemia va lua sfarsit.

Puteti urmari intregul mesaj transmis de catre Bennett mai jos:

1 comentariu

  1. Mioara Tencaliec
    22.03.2020 la 01:32

    Minunat… ador sa citesc tot ce apare despre și cu Răzvan Pascu.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!