fbpx
excursii-razvan-pascu

Dupa cum probabil stiti, sustin cu fiecare ocazie tinerii intreprinzatori, imi place sa descopar antreprenori care au indraznit sa creada in ideile lor si care au reusit sa treaca peste multele obstacole pe care le intalnesti atunci cand ai propria afacere. Totodata, aplaud initiativele de digitalizare si cred cu tarie ca acesta este viitorul, ca meseriile bazate pe rutina si procese repetitive vor disparea nu peste foarte mult timp, ca primordial va fi sa ne specializam, sa venim mereu cu ceva in plus si sa ne diferentiem.

In acest context, astazi vreau sa va povestesc despre “DigiL@b-Laboratorul digital”, un program de formare pentru dezvoltarea competentelor digitale ce se adresează angajatilor si antreprenorilor, dezvoltat in colaborare cu Google Atelierul Digital.

Programul va invata participantii cum sa-si faca un profil online, cum sa construiasca o campanie de marketing digital, ce inseamna SEO sau Google Ads sau cum sa foloseasca retelele sociale si Youtube pentru promovare.

Cine sunt beneficiarii proiectului DigiL@b – Laboratorul digital?

Ca urmare a implementării proiectului, cel putin 360 de angajati vor dobandi competente digitale si cel putin 36 de IMM-uri vor fi ajutate sa introduca programe de invatare la locul de munca pentru angajatii proprii.

Participantii vor avea la dispozitie si o aplicatie mobila care va constitui suportul procesului de formare si va avea integrata partea practica a cursului sub forma de continut digital multimedia.

Ce evenimente se organizeaza in cadrul proiectului DigiL@b – Laboratorul Digital?

Cei interesati pot participa gratuit la evenimentele DigiL@b – Laboratorul Digital, cunoscute si sub numele de Tech Day. Acestea se organizeaza in fiecare dintre cele trei regiuni de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est si Sud vizate in cadrul acestui proiect, anume la Ploiesti, in data de 4 martie, la Constanta, in data de 17 martie si la Iasi pe 31 martie.

Evenimentele Tech Day isi propun sa reuneasca profesionisti, dezvoltatori si pasionați de aplicatii inovatoare si gadgeturi de ultima generatie care sa prezinte solutii de digitalizare cu aplicare imediata. Scopul final ar fi eficientizarea si cresterea performantelor si imbunatatirea competentelor digitale, atat la nivel managerial, cat si functional.

Expozitii de specialitate si oportunitati de networking

Din punctul meu de vedere, aceste evenimente sunt si o ocazie excelenta de networking pentru cei care activeaza deja in domeniu sau sunt pasionati de subiectul digitalizarii, inovatiei, de tehnologie, internet si Social Media.

Totodata, in cadrul evenimentelor se vor organiza si expozitii de specialitate, cu prezentari de aplicatii si inovatii conexe. Spre exemplu, la Ploiesti, va avea loc o expozitie de robotei cu prezenta unor antreprenori si ONG-uri care promoveaza robotica si digitalizarea in randul tinerilor, cum ar fi Nextlab.tech, fondat de Conf. univ. dr. Razvan Bologa, care va prezenta participantilor un traseu de robohackathon si doi roboți umanoizi, Gateway VR Studio, primul studio de realitate virtuala din Bucuresti sau Natie Prin Educatie, care vor prezenta cel mai important program de robotica pentru liceeni.

Cum te inscrii la evenimentele Tech Day din cadrul proiectului DigiL@b – Laboratorul Digital?

Participarea este GRATUITA, asa ca daca esti pasionat de tehnologie si digitalizare, daca vrei sa inveti mai multe despre competente digitale, Facebook, Instagram, Youtube si alte platforme de Social Media, daca vrei sa stii cum sa iti promovezi afacerea in mediul online, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email la adresa digilab@ptir.ro.

Dupa cum mentionam si mai sus, vor avea loc 3 astfel de evenimente, dupa cum urmeaza:

  • Tech Day Ploiesti – 4 martie – evenimentul creat pe Facebook aici.
  • Tech Day Constanta – 17 martie – evenimentul creat pe Facebook aici
  • Tech Day Iasi – 31 martie.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]