excursii-razvan-pascu

Adesea, prietenii ma intreaba daca m-am scos de la intretinere, daca mi-am vandut masina, ori daca mai am loc pastrat in sifonier, dat fiind ca sunt destul de des plecat din tara. Fac frecvent “naveta” la aeroport si sunt mereu in cautare de un transfer la aeroport. Cand merg la intalniri foarte rar imi iau masina personala. Prefer sa imi concentrez atentia asupra discutiilor ce urmeaza decat sa stau sa caut loc de parcare. Timpul petrecut in trafic il fructific de fiecare data raspunzand la emailuri, planificandu-mi urmatoarele zile, citind informatii utile, ori gandindu-ma la cum as putea administra mai bine proiectele pe care le am.

Sunt, asadar, “abonat” al platformelor de mobilitate urbana si apreciez de fiecare data serviciile de calitate, soferii bine instruiti, masinile ingrijite si care imi prezinta incredere, dar si tarifele corecte sau alegerea unor trasee optime.

Cred ca am testat tot ce este in prezent pe piata in materie de transfer la aeroport si transferuri interurbane cu sofer. De curand m-am oprit la VMS. Mi-au placut nu numai serviciile oferite de fiecare data, dar m-am si regasit in valorile grupului Autonom din care VMS face parte. Autonom este o companie cu capital 100% romanesc si totodata lider pe piata de mobilitate din Romania. Ii admir pe cei doi frati proprietarii Autonom, mi se pare incredibil cum au reusit sa creeze o companie atat de mare in Romania. Au ajuns sa fie mai puternici decat liderii mondiali in inchirierea de masini, prezenti si ei in Romania.

Ce am apreciat la serviciile VMS?

In primul rand faptul ca lucreaza cu multe companii, nu doar cu persoane fizice, in special pentru cursele care ma intereseaza pe mine, transferurile catre si de la aeroport la orice ora din zi sau din noapte, ori transferurile interurbane cu soferi. In plus, au o flota diversificata si masini bune, minim din 2018. Daca intri pe site sau accesezi aplicatia lor, iti poti rezerva cursa exact ca la orice alta firma de ridesharing. Pe langa serviciile de transfer premium cu sofer, mai sunt disponibile servicii de inchiriere auto fara sofer si servicii de management sau monitorizare a flotei. Toate acestea sunt disponibile la nivel national, nu doar in Bucuresti.

In plus, probabil ca am patit-o cu totii de nenumarate ori sa platim si de 3-4 ori mai mult pe o cursa din cauza orelor “neprietenoase” la care aveam nevoie de o masina, a conditiilor meteo, cererii prea mari sau altor factori care mai pot influenta algoritmii platformelor digitale de mobilitate urbana. Pentru serviciile de transfer la aeroport negociate de companii cu VMS exista tarif fix de oriunde din Bucuresti. 

Trebuie sa recunosc ca am zambit si cand am citit despre schimbarea identitatii Autonom sub sloganul “Evoluam in fiecare zi”, pentru ca fix asta imi propun si eu in fiecare seara, sa devin din ce in ce mai bun, sa invat cate ceva nou zilnic si sa evoluez.

Mai multe detalii despre serviciile VMS gasiti pe site-ul lor.

Daca reprezentati o companie care are nevoie de servicii de transfer la aeroporturi sau inchiriere de masini cu soferi intre orase, puteti sa le trimiteti un email celor de la VMS si sa aflati care sunt tarifele preferentiale si detaliile contractului.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.