excursii-razvan-pascu

Incepand cu anul 2020 am dezvoltat un parteneriat cu Groupama Asigurari prin care imi voi folosi conexiunile si experienta pe turism pentru a dezvolta produse noi de asigurare de calatorie, adaptate la cerintele turistului modern.

Parteneriatul Groupama – Răzvan Pascu

Groupama Asigurari este o companie uriasa in Romania, cu peste 1 milion de clienti individuali si peste 80.000 de companii clienti, plus o vechime de peste 100 de ani in intreaga lume. Asigurarile de calatorie sunt, insa, doar o parte din afacerea Groupama Asigurari, iar acestia isi doresc sa isi faca cunoscute romanilor produsele actuale de asigurari de calatorie pe care le au, dar si sa dezvolte produse noi, apropiate de ceea ce isi doresc clientii.

De aceea, probabil ca prin acest parteneriat Groupama Asigurari devine prima companie de asigurari din Romania care cere feedback si recomandari din partea clientilor si potentialilor clienti, cu ceea ce este important pentru ei sa aiba asigurat atunci cand calatoresc. Adunand informatii din partea voastra, a celor care calatoriti, am ambitia sa creez apoi impreuna cu Groupama Asigurari cel mai bun, competitiv si cuprinzator produs de asigurare de calatorie din Romania.

Piata asigurarilor de calatorie in Romania

Pentru a-si asigura vacantele, romanii platesc o prima medie de 88 lei/persoana pe perioada verii si de 100 lei/persoana in sezonul rece, conform datelor Groupama Asigurari, iar interesul pentru produsele de asigurare destinate vacantelor este in continua crestere. Pentru un city-break de 3 zile in Europa, insa, pretul unei asigurari incepe de la 20 RON.

Cele mai cautate tipuri de asigurari de calatorie sunt cele standard, care acopera situatiile medicale cel mai des intalnite, urgente, accidente, spitalizare sau tratament dentar de urgenta. Acestora li se adauga situatiile ce prevad anularea sau intreruperea calatoriei, pierderea bagajului, pierderea documentelor si practicarea sporturilor de sezon, precum schi, surfing, kite surfing, rafting, scuba diving, yachting, ciclism, canoe, snowboard si altele.

Asigurari de calatorie Groupama by Răzvan Pascu

In cadrul acestui parteneriat cu Groupama, imi propun sa depasesc granitele produselor standard de asigurari de calatorie si sa realizez un produs “altfel”, cat mai complex, potrivit pasionatilor de calatorii, iar pentru asta am nevoie de feedback-ul tau.

Ce ti-ar placea sa contina asigurarea de calatorie?

Cat ai fi dispus sa platesti pentru un produs bun de asigurare?

Pe ce perioada ai incheia o astfel de asigurare?

Ai fi interesat sa achizitionezi o asigurare pentru o perioada mai lunga, sa zicem, de 6 luni, in cazul in care calatoresti des?

Ce este cel mai important element pe care vrei sa il contina asigurarea ta?

Orice feedback este incurajat si binevenit, imi puteti scrie si pe adresa de email [email protected]

Datele arata ca majoritatea dosarelor de dauna deschise in urma unor evenimente intamplate in vacantele turistilor romani se refera la situatii medicale precum fracturi, probleme la stomac si varsaturi, lovituri, raceli puternice, enteroviroze, urgente sau pierderea documentelor si anularea curselor aeriene, iar suma maxima despagubita pana acum de Groupama Asigurari pentru un eveniment asigurat produs intr-o calatorie a fost de 50.000 euro, pentru un transport aerian si tratament medical de urgenta in SUA, unde costurile medicale sunt foarte mari si unde personal nu as pleca niciodata fara sa achizitionez un produs de asigurare suficient de cuprinzator. O asigurare de calatorie nu trebuie privita ca un cost, ci ca o necesitate.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!