blog turism

Telefonul si laptopul sunt gadgeturile care imi sunt aproape in fiecare calatorie si pe care le schimb cel mai des. Nu neaparat pentru ca se strica sau pentru ca nu le mai pot folosi, ci mai ales pentru ca tehnologia evolueaza incredibil de repede si este uimitoare viteza cu care apar telefoane noi, cu functii noi si mai ales cu camere foto tot mai performante. O data pe an schimb telefonul mobil (in special pentru ca sunt in cautare de telefoane cu camere foto performante) si o data la doi ani imi schimb laptopul.

Daca la laptop cer intotdeauna sfatul prietenilor mai priceputi in tehnologie, in ceea ce priveste telefoanele aleg variantele cu cele mai bune camere. De un an am facut trecerea de la iPhone la Samsung si sunt foarte multumit cu aceasta schimbare, pentru ca eficienta camerelor foto mi se pare net superioara. Sunt mereu la curent cu cele mai bune promotii la gadgeturi, dar pe cele mai multe le-am comandat in perioada Black Friday-ului, cand reducerile depasesc 30% din pretul initial.

Anul acesta Vodafone pregateste de Black Friday o super promotie la telefoane mobile. Primele oferte o sa apara pe website-ul Vodafone.ro pe 14 noiembrie, iar varful promotiei va fi pe 15 noiembrie.

O sa anunt ofertele si eu pe pagina mea de Facebook si pe Instagram, inclusiv cu exemple de preturi, dar pana atunci, daca aveti in plan sa va cumparati un telefon nou, urmariti acest link si lasati-va adresa de email pentru a fi notificati despre promotiile pregatite.

Pentru ca de ceva timp Vodafone s-a infratit cu cei de la UPC Romania, prin achizitia companiei (despre care am scris aici), asteptati-va la oferte foarte bune si la pachetele de internet si televiziune.

Spor la cumparaturi!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.