excursii-razvan-pascu

Eram in anul 3 de facultate cand m-am decis sa ii fac cadou prietenei mele de atunci, actuala mea sotie, bilete de avion la Viena, de Ziua Indragostitilor. 5 luni pana la calatorie pareau la inceput un angajament serios, dar iata ca nu a fost tocmai o alegere gresita. De atunci, cadoul cel mai des oferit reciproc au fost biletele de avion si majoritatea momentelor noastre importante au legatura cu avioanele sau cu zborul. Chiar si acum, cand calatoresc zeci de mii de mile in fiecare an, tot ne mai facem surprize cu cate un bilet de avion. Mai ales ca de ceva timp preferam sa calatorim cu avionul si in tara, daca avem de parcurs distante mai lungi.

Promotie Telekom

De aceea ma bucur tare mult sa fiu mesagerul celei mai noi oferte Telekom care va aduce automat, fara tragere la sorti sau mecanism de concurs, un voucher cu o reducere de 100 de euro la zborurile Blue Air, valabil pentru a cumpara orice bilet de avion de pe site-ul Blue Air. Aruncand un ochi la preturile de pe website-ul Blue Air, am remarcat ca voucherul acopera aproape orice destinatie Blue Air, de la cele interne pana la marile capitale europene, desigur depinde de perioada calatoriei (conform promotiei Telekom, trebuie rezervate pana 30 noiembrie, iar perioada de calatorie poate sa fie pana pe 28 martie 2020).

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia acestui voucher?

Sa va achizionati pana la finalul lunii iulie abonamentul Mobil 6 de la Telekom, impreuna cu orice telefon Samsung, in rate, de la 6 euro/luna, cu avans 0. Abonamentul Mobil 6 include bonus Net 4G Nelimitat, minute nationale si SMS-uri nelimitate. Daca mai aveti o perioada scurta din actuala perioada contractuala a abonamentului, indiferent de furnizor, daca vreti sa treceti la un abonament mai bun sau daca vreti sa va portati la Telekom, acum este momentul, pentru ca odata cu acest pas, automat o sa puneti si bazele urmatoarei voastre vacante.

Detalii despre voucherul cu  reducere de 100 de euro la zborurile Blue Air oferit de Telekom:

Voucherul Blue Air poate fi utilizat pana pe 30 noiembrie 2019, dar data calatoriei poate fi pana pe 28 martie 2020. Voucherele nu se pot cumula (se poate folosi un singur voucher per rezervare). Se poate utiliza un singur voucher pentru achizitia biletelor si serviciilor Blue Air, pentru 2 segmente de calatorie: un bilet de calatorie dus-intors, 2 bilete de calatorie dus sau 2 bilete de calatorie intors. Voucherele se pot utiliza o singura data. Daca biletul de avion costa mai mult de 100 euro, atunci se poate plati diferenta de pret.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!