fbpx
excursii-razvan-pascu

De cand calatoresc mai mult decat stau pe acasa si, mai ales, de cand ii am in viata mea pe baietii mei, Alex si Vladut, incerc sa economisesc orice minut. Imi eficientizez programul la maxim, doar ca sa mai pot castiga un pic de timp in plus petrecut cu familia. Platesc totul prin banca, dar pentru a descarca facturile imi pun memento-uri pe telefon, imi trec zilele de plata in agenda, doar ca sa fiu pe faza si sa nu mai pierd apoi timp la ghisee si la cozi. Exista insa o aplicatie care face toata aceasta organizare in mod automat, utilizatorul doar aproband plata facturilor, din doar cateva click-uri pe telefon – se numeste Pago si am descoperit multa lume care vorbeste despre ea in ultima vreme.

Pago este o aplicatie pentru smartphone pe care o gasiti pentru descarcare atat in Google Play, cat si in App Store si prin care puteti plati facturile de la peste 70 de furnizori de servicii de telecomunicatii, energie, apa, salubrizare, cat si alte tipuri de plati, gen polite RCA si incarcari de credit pe mobil.

Cum functioneaza?

Va descarcati aplicatia, va inregistrati, va adaugati furnizorii pe fiecare categorie de servicii si adaugati datele de logare la contul online de la acesti furnizori si apoi, ca prin minune, aplicatia va afiseaza automat toate facturile de plata de la fiecare furnizor, fara sa trebuiasca sa mai intrati in contul online al fiecarui furnizor pentru a vedea facturile – ci veti vedea toate facturile intr-o singura aplicatie. Urmatorul pas este de a va introduce datele cardului si, in cele din urma, doar sa aprobati plata uneia sau mai multor facturi.

Plata se poate face manual, selectand facturile si apasand “Plateste” sau automat, prin optiunea de plati recurente. Confirmarea platii se face printr-un cod PIN sau amprenta digitala si veti primi sms pentru fiecare plata facuta.

In total, setarea contului nu dureaza mai mult de 2 minute, platile se fac aproape instantaneu, iar ca timp economisit, veti salva minimum 1-3 ore in fiecare luna, pentru ca nu veti mai pierde timp cu descarcarea facturilor si completarea informatiilor in aplicatiile de e-banking sau cu plata facturilor la ghiseu. In plus, platile se vor putea face foarte simplu indiferent daca esti acasa, in vacanta sau in business-trip.

Mai jos gasiti un scurt video pe YouTube despre cum functioneaza aplicatia.

Aplicatia are deja peste 40.000 de utilizatori activi si se fac circa 1.000 de plati pe zi. Banca Transilvania si Mastercard sunt printre sustinatorii aplicatiei.

2 comentarii

  1. 14.09.2018 la 17:33

    Imi place foarte mult aplicatia, multumesc pentru recomandare.

  2. Emil Enakhe
    13.04.2021 la 21:59

    Nu reusesc sa imi inregistrez cardul Raiffeisen Bank in aplicatia Pago,tot imi cere un cod 3D Secure,cod ce nu mi-l da nimeni. Rog respectuos un pic de indrumare.Am vorbit ,via chat, cu cei de la Pago si nimic,am fost la banca,no answer…
    Cu respect, Emil E.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]