fbpx
excursii-razvan-pascu

Am calatorit in multe tari si pot spune ca aproape in fiecare am gasit obiective turistice minunate, multe foarte bine intretinute, iar altele jalnic pastrate. Din pacate, multe atractii turistice de la noi si-au pierdut stralucirea odata cu trecerea timpului, iar starea acestora si lipsa curateniei din zonele turistice i-a facut pe multi turisti romani sa aleaga alte tari in ultimii ani pentru vacante. Insa exista ONG-uri, companii si oameni deosebiti care se implica in actiuni nationale de curatenie.

Din anul 2014, Cif organizeaza in fiecare an campania “Cif curata Romania”, despre care am scris si eu acum cateva luni. Pentru al patrulea an consecutiv, prin intermediul programului “Impreuna Curatam Romania Calatorind!”, Cif a redat frumusetea catorva obiective turistice nationale.

Prin aceasta campanie, Cif le-a propus romanilor sa schimbe destinatia de excursie din afara tarii, de anul acesta, cu una gratis in Romania. Excursiile nu au fost achitate in bani, ci prin implicarea intr-o actiune de curatenie, alaturi de Cif.

Prin programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind!” au fost curatate 5 obiective turistice din tot atatea orase:

– Fantana cu Grilaj din Sibiu

– Muzeul Principia din Alba Iulia

– Monumentul Siderurgistilor din Hunedoara

– Casa de Cultura din Mangalia

– Mocanita din Viseul de Sus

Rezultatele campaniei sunt peste 2000 mp de suprafete curatate, peste 45 ore de curatat, peste 2600 km strabatuti in caravana, peste 20 de obiective turistice vizitate de catre castigatorii campaniei si peste 2000 consumatori inscrisi in campanie pe site-ul Cif.

Mai jos puteti vedea un filmulet al acestei campanii faine.

1 comentariu

  1. 18.09.2017 la 14:54

    Ce tare, într-adevăr CIF îşi face treaba, acum ceva timp în urmă, aproape că am distrus bucătăria, uitând de tigaia cu ulei pe care am pus-o la încins, apoi când mi-am amintit, nu ştiu ce se întâmplase cât am lipsit, dar cred că bubuise uleiul, că era împrăştiat peste tot. Cu Cif Spray Degresant am reuşit să o fac să strălucească din nou, cu toate că pe alocuri am stricat mobila.
    Dacă comunităţile locale s-ar implica mai mult în a îmbunătăţi şi păstra fiecare obiectiv imporatant din localitate, ar influenţa pozitiv emoţiile şi starea de spirit a locuitorilor săi şi ar beneficia cu siguranţă de banii pe care i-ar aduce turiştii.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]