fbpx
excursii-razvan-pascu

Anul acesta si anul trecut am organizat impreuna cu agentia de turism Eturia mai multe calatorii de grup; in unele am fost, iar in altele urmeaza sa merg si inca se mai fac inscrieri – le gasiti aici pe toate care vor urma.

Urmeaza un grup in Iran in luna mai, Peru si Bolivia in iunie, Coasta de Vest SUA in septembrie, Tanzania si Zanzibar in noiembrie si croaziera prin Caraibe de Revelion. La toate acestea va puteti inscrie, inca mai sunt locuri, la unele foarte putine, la altele mult mai multe.

Astazi lansez o noua invitatie, este vorba despre Australia si Noua Zeelanda, 2 tari incredibile, atat de indepartate si frumoase incat mereu starnesc dorinte/vise pentru cei care nu le-au vizitat sau pasiuni pentru cei care le-au vizitat.

Circuitul complet il gasiti aici.

Ce vom vizita in acest circuit prin Australia si Noua Zeelanda?

Ziua 1: 16 octombrie 2017

Ne vom intalni pe aeroportul Otopeni si vom avea zbor spre Sydney, cu escala in Doha. Plecam din Bucuresti cu Qatar Airways la ora 12:40, din Doha avem zbor la 21:30 si ajungem in Sydney a doua zi la ora locala 19:40 (dupa 14 ore de zbor).

Ziua 2: 17 octombrie 2017

Ajungem in Sydney la ora locala 19:40. Vom fi intampinati la aeroport si vom avea transferul la hotel.

Ziua 3: 18 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem un tur de jumatate de zi prin Sydney, unde vom vizita principalele atractii turistice si vom incheia turul in fata celebrei Opere din Sydney. Dupa amiaza o avem libera.

Ziua 4: 19 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem un tur de o zi spre Blue Mountains. Vom avea o vizita intr-un parc national unde vom intalni koala, vom putea hrani canguri si alte animale care traiesc doar in Australia – va fi o experienta inedita. Avem pranzul inclus si vom continua spre zone cu relief spectaculos, iar in drumul inapoi spre Sydney vom vizita un centru cultural, unde vom afla mai multe despre traditiile si obiceiurile aborigenilor.

Ziua 5: 20 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem zi libera, iar dupa amiaza vom fi transferati la aeroportul din Sydney pentru a ne imbarca pe zborul intern spre Cairns la ora 19:15. Dupa ce vom ajunge in Cairns vom fi transferati spre statiunea Palm Cove la hotel.

Ziua 6: 21 octombrie 2017

Dupa micul dejun vom avea un tur de o zi in regiunea Kuranda & Tjapukai, unde vom traversa padurea tropicala si vom calatori cu trenul panoramic. Avem pranzul inclus la un restaurant local si apoi luam singura telecabina din lume care traverseaza padurea tropicala, dupa care vom merge intr-un parc tematic in care vom afla mai multe despre traditiile aborigenilor.

Ziua 7: 22 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem excursia mult-asteptata la Marea Bariera de Corali. Vom calatori spre reciful Agincourt, unde vom descoperi unul dintre cele mai spectaculoase si bine conservate ecosisteme marine coraligene. Putem face snorkeling sau putem inota printre corali. Masa de pranz si echipamentul de snorkeling este inclus.

Ziua 8: 23 octombrie 2017

Dupa micul dejun vom fi transferati la aeroportul din Cairns pentru zborul spre Melbourne de la ora 12:00 cu compania Virgin Australia. Ajungem la Melbourne si vom fi transferati la hotel.

Ziua 9: 24 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem un tur de o jumatate de zi prin Melbourne, despre care se spune ca este unul dintre cele mai frumoase orase din emisfera sudica. Apoi vom merge pe insula Philip, unde vom vizita o colonie de pinguini, dar si centrul de protejare al ursilor koala. Seara avem cina inclusa.

Ziua 10: 25 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem un tur de o zi in zona Great Ocean Road, cu privelisti spectaculoase, dar si prin locurile preferate ale surferilor australieni. Va fi o zi superba. Pranzul este inclus.

Ziua 11: 26 octombrie 2017

Astazi avem zi libera pentru a explora in tihna orasul Melbourne pe cont propriu sau pentru a ne odihni.

Ziua 12: 27 octombrie 2017

Dupa micul dejun, vom fi transferati catre aeroportul din Melbourne pentru a ne imbarca pe zborul spre Noua Zeelanda, orasul Queenstown. Vom fi asteptati la aeroport si transferati la hotel.

Ziua 13: 28 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem o excursie de o zi in zona Milford Sound, de-a lungul malurilor lacului Wakatipu, prin Tinutul Fiordurilor, vom trece prin tuneluri sapate in roca, apoi vom pleca intr-o croaziera prin fiordurile neo-zeelandeze, vom vedea foci, pinguini, delfini si, daca avem noroc, chiar balene. Pranzul este inclus.

Ziua 14: 29 octombrie 2017

Dupa micul dejun avem putin timp liber si apoi vom merge spre aeroport pentru zborul intern Queenstown – Wellington. Vom fi intampinati la aeroport si plecam intr-un tur al capitalei neo-zeelandeze. Seara ne vom caza la hotel.

Ziua 15: 30 octombrie 2017

Dupa micul dejun vom pleca spre Rotorua, iar pe traseu vom face mai multe opriri. Vom calatori spre orasul Otaki, un important centru Maori, vom trece prin parcuri nationale, vom vedea masive muntoase vulcanice si ne vom opri pe malul celui mai mare lac din Noua Zeelanda – Taupo. Vom vedea cascade si vom traversa padurea Kaingaroa, pentru a ajunge in final la Rotorua.

Ziua 16: 31 octombrie 2017

Dupa micul dejun vom merge in vizita la o ferma locala specializata in cresterea oilor, specific pentru Noua Zeelanda. Apoi vom merge intr-un parc natural unde vom gasi specii de plante si animale endemice (inclusiv pasarea kiwi – simbolul tarii), vom vizita centrul cultural maori, unde vom afla mai multe informatii despre cultura maori si traditiile acestora, iar seara vom fi transferati catre satul traditional maori, unde vom asista la un show. Seara avem cina.

Ziua 17: 1 noiembrie 2017

Dupa micul dejun vom pleca spre Auckland, iar pe traseu vom opri la platourile de filmare ale filmelor Hobbit si Lord of The Rings, plus la niste pesteri vechi de 2 milioane de ani. Avem inclus si pranzul. Seara ne cazam la Auckland.

Ziua 18: 2 noiembrie 2017

Dupa micul dejun avem tur de oras in Auckland si apoi timp liber pentru ultimele cumparaturi.

Ziua 19: 3 noiembrie 2017

Dupa micul dejun ne pregatim sa mergem spre aeroport, iar la ora 14:40 avem zborul spre Doha, unde ajungem la ora locala 22:10, dupa 17 ore de zbor. Iesim din aeroport, avem transfer in oras si ne cazam in Doha.

Ziua 20: 4 noiembrie 2017

Dupa micul dejun, avem timp sa facem un tur prin Doha si plecam spre casa la ora 14:10. Ajungem in Bucuresti la 18:15.

Ce include tariful de 6690 euro/persoana?

Aceasta este o excursie lunga si scumpa. Este genul de excursie de facut o data in viata. In acest tarif sunt incluse biletele de avion intercontinentale cu toate taxele, toate biletele de avion interne in Australia si in Noua Zeelanda, plus biletele de avion dintre cele 2 tari, cazarea cu mic dejun in cele 3 saptamani (inclusiv in Doha), transferurile de la si spre aeroport, bacsisurile oferite ghizilor si soferilor, asigurare medicala de calatorie si asigurare storno, toate taxele locale, toate activitatile prezentate mai sus si intrarile la toate obiectivele din program, toate tururile prezentate mai sus si in oferta Eturia, plus ghizi locali din partea agentiilor partenere, cinele si pranzurile specificate, etc. La acest tarif se pot aplica reduceri de Early Booking, in functie de perioada de inscriere, precum si discount-urile si beneficiile aferente clientilor fideli Eturia prin programul Eturia Traveler (Silver – 2%, Gold – 3% sau Platinum – 4%). Despre cum se cumuleaza aceste discount-uri trebuie sa intrebati la agentie.

Mai multe detalii despre aceasta calatorie aflati aici.

Se poate achita in rate?

Da, se poate plati in mai multe rate, iar pentru a va rezerva locul trebuie sa achitati un avans. Mai multe detalii veti afla fie din informatiile de mai jos, fie contactandu-ne pe email (catre agentia Eturia – alina.costici@eturia.ro si  simona.hurjui@eturia.ro  si  office@eturia.ro, eventual cu adresa mea de email in CC – contact [at]razvanpascu.ro).

 –

Perioada aleasa este 16 octombrie 2017 – 4 noiembrie 2017.

Supliment de single

Daca grupul va fi in final mai mic de 30 persoane, se va mai achita un supliment de 350 euro/persoana. Noi speram sa nu fie cazul; pana acum nu a fost cazul. Pretul de 6690 euro/persoana este pentru loc in camera dubla, insa daca doriti neaparat sa stati singuri in camera, suplimentul de single este de 1570 euro. Tinand cont de calitatea oamenilor care se inscriu in grupurile pe care le fac eu cu Eturia, din experienta de pana acum va indemn ca daca sunteti single, sa nu platiti suplimentul de single, ci sa asteptati sa gasim noi o persoana de acelasi sex cu care sa impartiti camera si sa economisiti acesti bani. Agentia se poate ocupa sa va gaseasca partener de camera. Va puteti intoarce si cu prieteni noi.

Vize

Pentru Noua Zeelanda nu este nevoie de viza, insa pentru Australia este nevoie. Un reprezentant Eturia se va ocupa de obtinerea vizei de Australia.

Hotelurile

Sydney – Travelodge Wynyard Sydney

Palm Cove – Hotel Grand Chancellor Palm Cove

Melbourne – Clarion Suites Gateway Melbourne

Queenstown – Copthorne Lakefront Hotel

Wellington – Quality Hotel Wellington

Rotorua – Sudima Hotel Lake Rotorua

Auckland – City Life Hotel Auckland

Care este rolul meu?

Eu voi fi insotitor de grup, nu si ghid de turism. Vom avea ghizi de turism locali. Rolul meu este sa promovez calatoriile cu Eturia, destinatia Australia si Noua Zeelanda, dar si sa insotesc grupul. Avem agentii de turism partenere in Australia si Noua Zeelanda care vor avea grija de noi, de asemenea avem inclusi si ghizi de turism locali. Noi ne vom intalni in Bucuresti cu ceva timp inainte de plecare, vom iesi ca sa ne cunoastem mai bine, vom calatori impreuna si ne vom bucura de o vacanta minunata impreuna, eu ocupandu-ma la fata locului de logistica vacantei si sa aveti o vacanta fara griji.

Mai multe detalii despre aceasta calatorie aflati aici.

Cupluri, grupuri sau single?

Evident daca sunteti cuplu sau un grup mai mare nu e nicio problema sa va inscrieti. Nu este nicio problema nici daca sunteti single, insa tariful afisat de 6690 euro este pentru un loc in camera dubla, deci daca sunteti single, va puteti inscrie si precizati la inscriere fie ca doriti sa achitati suplimentul de single, fie ca sunteti interesati sa gasim partener de camera, ca sa evitati plata suplimentului pentru single. Noi vom face tot posibilul sa gasim o persoana de acelasi sex cu care sa stati in camera in cazul in care va inscrieti single, astfel incat sa nu mai platiti suplimentul, daca nu va doriti asta. De regula, se rezolva destul de repede.

Zboruri 

 • Plecare Bucuresti, 16.10.2017, ora 12:40; Sosire Doha, 16.10.2017, ora 17:15; Qatar Airways; durata 04:35
 • Plecare Doha, 16.10.2017, ora 21:30; Sosire Sydney, 16.10.2017, ora 19:40; Qatar Airways; durata 14:10
 • Plecare Sydney, 20.10.2017, ora 19:15; Sosire Cairns, 20.10.2017, ora 21:30; Virgin Australia Airlines
 • Plecare Cairns, 23.10.2017, ora 12:00; Sosire Melbourne, 23.10.2017, ora 16:25; Virgin Australia Airlines
 • Plecare Melbourne, 27.10.2017, ora 09:35; Sosire Queenstown, 27.10.2017, ora 14:45; Air New Zealand
 • Plecare Queenstown, 29.10.2017, ora 14:10; Sosire Wellington, 29.10.2017, ora 15:30; Air New Zealand
 • Plecare Auckland, 03.11.2017, ora 14:40; Sosire Doha, 03.11.2017, ora 22:10; Qatar Airways; durata 17:30
 • Plecare Doha, 04.11.2017, ora 14:10; Sosire Bucuresti, 04.11.2017, ora 18:15; Qatar Airways; durata 05:05

Vaccinuri

Nu sunt necesare vaccinuri sau medicamente speciale pentru destinatiile in care mergem noi.

Cum va inscrieti?

Ca sa respectam legea, totul trebuie sa treaca printr-o agentie de turism, ei trebuie sa se ocupe de facturi, de contractele cu turistii si de partea logistica. Cei de la Eturia si-au dorit sa facem acest program impreuna. Ei sunt cei care au gasit partenerii locali, ei au tinut legatura cu hotelurile de acolo, ei s-au ocupat de contractele cu companiile aeriane, ei au platit avansurile si ei sunt cei care au realizat programul. Inainte de plecare ne vom intalni cu totii si va participa la intalnire unul dintre consultantii Eturia, care a calatorit in aceasta zona.

Pentru inscrieri si orice alte detalii despre aceasta calatorie, va rugam sa folositi adresele de email: alina.costici@eturia.ro  si simona.hurjui@eturia.ro  si  office@eturia.ro; Puteti adauga si adresa mea in CC: contact [at] razvanpascu.ro 

Iata mai jos o parte din ceea ce vom vedea in Australia si Noua Zeelanda!

Foto: Shutterstock

Nu poti merge in aceasta excursie? Lasa-ti adresa de email aici pentru a afla din timp despre urmatoarele Calatorii de Grup!

* indicates required4 comentarii

 1. Boroda Oana
  07.05.2017 la 10:31

  Excelenta prezentare cum nu am vazut pana acum ! Pacat ca nu-mi permit!
  Ca absolvent si eu de marketing in turism si servicii dar deviat pe parcurs in economist va doresc mult succes !

 2. Antonescu
  06.07.2017 la 18:57

  Minunat! M-ar interesa anul viitor, în aprilie ar fi grozav.

 3. Ela
  03.08.2017 la 22:34

  De ce nu si Tasmania ?

 4. Vura Alexandru
  29.08.2017 la 22:52

  Hi, mi-am dorit todeauna sa ajung in Australia, o astfel de excursie e perfecta 🙂
  tocmai de am ajuns dintr-o misiune din africa 🙂
  – insa oferta aceasta ma pune pe ganduri :p

  Alex V.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]