fbpx
excursii-razvan-pascu

Swipe Raiffeisen BankAm cel putin o calatorie in afara tarii lunar. Mai scurte sau mai lungi, in Europa sau pe alte continente, plecarile sunt dese si evit sa plec incarcat de cash. Cardul bancar este mai mult decat suficient in aproape orice tara as calatori.

Atunci cand plec impreuna cu familia, ziua zborului este plina de bagaje, acte, ultimele emailuri si telefoane, dar si de strategii de somn – mancare – joaca cu Alex, incat ma bucur ca am eliminat drumul la banca sau la casa de schimb valutar. Plec cu 2-3 carduri dupa mine, folosesc un serviciu de ride-sharing unde pot plati direct cu cardul si mi-am eliminat o grija psihologica importanta.

In drum spre aeroport, in timp ce Andra si Alex vaneaza autobuze si tramvaie, eu fac asigurarile de calatorie de pe telefon, mai dau ultimele emailuri, ultimele indicatii la birou si verific situatia contului. Mai fac, tot de pe telefon, cate un transfer dintr-un cont in altul, astfel incat la destinatie sa fie suficient doar sa merg la bancomat si sa scot bani.

Raiffeisen este pionier in promovarea ‘vietii fara cash’. De 5 ani comunica si incurajeaza oamenii sa foloseasca cardul bancar, sa se elibereze de portofelul mare, de grija ca iti va fi furat, de stresul ca ramai fara cash. Raiffeisen Smart Mobile este aplicatia prin care poti face toate aceste lucruri chiar in taxi, in drum spre aeroport.  Poti face schimburi valutare, poti vira bani in contul tau sau in alte conturi, poti plati facturi (unele dintre ele cu scan de cod de bare), toate la preturi mai mici decât la ghiseele bancii.

Mai mult, pentru ca doar aproximativ 10% dintre logarile in aplicatia Smart Mobile se finalizeaza prin tranzactii, adica 90% dintre logari sunt doar pentru a verifica soldul, Raiffeisen a dezvoltat un sistem super usor si rapid, prin care iti poti verifica soldul cu un simplu swipe. Este perfect mai ales pentru cei incarcati cu bagaje multe, copii si jucarii. Acesta este disponibil prin widgetul de super viteza Smart Mobile, prin care poti face o parte din tranzactii fara sa te conectezi in aplicatie: verifici contul sau trimiti bani catre sabloane predefinite (inclusiv plata unor facturi predefinite).

Widgetul se activeaza (manual – ) din meniul aplicaţiei Smart Mobile, dupa actualizarea acesteia din Google Play/AppStore si se seteaza pe ecranul telefonului.

Cei de la Raiffeisen m-au provocat si pe mine sa inventez un stil de swipe, asa ca am inventat stilul de swipe al calatorului incarcat de bagaje. L-am publicat aici.

Alte stiluri de swipe gasiti pe canalul lor de Youtube.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]