excursii-razvan-pascu

MoneyGramPrima “iesire” pe cont propriu in lume a fost atunci cand am hotarat sa vin la facultate in Bucuresti. Mi-a fost destul de greu sa ma despart de orasul natal, Braila, de toti cunoscutii si in special de parinti.

Primul an a fost destul de dificil, m-am acomodat repede, dar inca le simteam dorul celor dragi, chiar daca mergeam in fiecare luna acasa.

Apoi, imediat dupa ce s-a terminat primul an universitar, am luat o decizie care probabil mi-a schimbat viata: am plecat sa muncesc in strainatate pentru cateva luni, intr-un program de tip Work&Travel, in vacanta dintre anul 1 si 2 de facultate. A fost greu si am muncit mult, dar satisfactia atunci cand primeam recompensa financiara m-a determinat sa continuu mai bine de 4 luni. In aceasta perioada am invatat un lucru important: ca nu poti ajunge sus decat daca muncesti mult, faci treaba de calitate si daca incerci mereu sa te autodepasesti.

O parte din banii castigati in UK i-am trimis acasa, dar fiindca actiunea se petrecea in 2006, tot procesul era destul de greoi si dura ceva pana ajungeau banii in tara. Cu timpul, tehnologia a avansat, iar acum poti trimite bani acasa chiar si in numai cateva minute. Poti face asta prin multe servicii de transfer de bani, dar eu voi vorbi astazi despre MoneyGram.

MoneyGram este un furnizor global de servicii inovatoare de transfer al banilor, fiind recunoscut la nivel international ca o conexiune financiara intre prieteni si membrii familiei. Cei care folosesc serviciile MoneyGram pot primi si transfera bani cu usurinta, fie online, de pe calculator sau telefonul mobil, fie la chioscuri sau magazine locale din strainatate sau la banci, ori magazine telecom din Romania (pentru ca, da, se pot trimite bani si din Romania catre alte tari sau chiar din Romania in Romania).

Compania este prezenta in Romania din 1997 si are peste 3500 de locatii partenere, reprezentate de banci (BCR, Unicredit, Alpha Bank, Intesa San Paolo, OTP Bank, Marfin Bank, Idea Bank, Libra Bank), retail (reteaua de hipermarketuri Carrefour, magazinele Orange, reteaua Payzone) si reteaua Forex (Speed Transfer, Smith&Smith).

Cum functioneaza MoneyGram: cineva depune bani la un agent MoneyGram dintr-o tara, iar altcineva ii ridica din alta locatie. Transferul dureaza cateva minute.

In plus, datorita parteneriatului incheiat cu Vodafone, prin serviciul M-Pesa se pot trimite bani din strainatate direct catre orice numar de telefon din reteaua Vodafone Romania.

Principalele avantaje oferite de MoneyGram:

– comisioane mici

– sunt oferite optiuni multiple de transfer de bani: transfer cash, transfer intr-un cont bancar la orice banca din Romania sau transfer pe mobil prin serviciul M-Pesa oferit de Vodafone

– banii ajung in cateva minute la destinatar (in functie de orarul de functionare al agentilor parteneri).

Cel mai important avantaj: siguranta banilor tai. Nu trimiti bani printr-un serviciu obscur de transfer online, nu stai sa te gandesti unde, cand si la cine vor ajunge banii tai. Este un brand renumit din SUA, cu o istorie in spate, cu prezenta in toata lumea si toata greutatea ce decurge din aceste avantaje.

Iata aici un articol cu informatii utile despre transferul de bani prin MoneyGram.

Iata concret, in filmul de mai jos, care sunt pasii pentru a trimite si primi bani prin MoneyGram.

6 comentarii

 1. 23.05.2018 la 18:01

  Oameni buni va multumesc din suflet celor care ma poate intelege intr-un fel spre a-mi oferi posibilitatea a va ingadui pe suflet soarta mea aflata in dificutate, sccriind aceste randuri in speranta ca cineva ma poate ajuta intr-un fel si va multumesc de intelegere. Nicolae

 2. Silviu Buzaianu
  19.12.2018 la 19:56

  As dorii sa transfer o suma de bani ca sa platesc niste acte de transfer

 3. Lefter Daniela
  22.12.2018 la 16:26

  Dar cum se trimit prin MonyGram de pe telefonul mobil?

 4. Filimon Andreea
  21.01.2019 la 20:28

  Poti sa transferi bani prin moneygram direct intr un cont bancar

 5. Radu
  08.11.2019 la 19:35

  Ati trimis careva de pe mobil prin moneygram

 6. Diana Dihoescu
  04.01.2020 la 18:33

  Am vrut sa trimit bani catre prietenul meu in SUA si mi s-a spus la caserie ca nu pot sa-i transfer pentru ca nu suntem casatoriti.E posibil asa ceva ?
  A trebuit sa arat si poza cu noi 2 si sa-i spun cum ne-am cunoscut.Mentionez ca era vorba de o suma infima de 250 usd.
  Mi se pare inacceptabil .M-am simtit ultimul om.
  Intr-un final am gasit alta agentie care m-a ajutat.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]