fbpx
excursii-razvan-pascu

BerlinAm trecut de jumatatea verii si deja se apropie toamna, sezonul ideal pentru city-break-uri.

Foarte multe persoane ma intreaba in ce city-break-uri sa mai mearga si ce chestii faine le recomand sa exploreze, asa ca am strans pentru voi un top 5 destinatii de city-break pentru toamna aceasta si cu ceva ponturi de locuri mai speciale, locuri de vazut sau lucruri de incercat.

In plus, la final va povestesc si despre o promotie Orange impreuna cu Alcatel.

1. Amsterdam: nu o sa ma satur niciodata de Amsterdam. De fiecare data cand ajung in puhoiul de biciclete din oras si ma plimb pe malul canalelor ma minuneaza cat de firesc continua sa isi duca olandezii viata, in ciuda invaziei turistilor. Dincolo de lucrurile traditionale specifice capitalei olandeze, putine persoane stiu ca aici pot avea ocazia sa vada pentru prima data o casa printata in totalitate 3D. Se poate vizita si in interior, daca va faceti programare in avans. Casa este situata in strada Asterweg la numarul 49. Detalii gasiti aici.

construction-on-the-worlds-first-3d-printed-house-is-underway-in-amsterdam-photos.jpg

2. Barcelona este foarte aproape de sufletul meu. O vreme perfecta, blanda, plaja, mancare delicioasa, atmosfera relaxata, arhitectura deosebita. Daca va place arta urbana atunci cautati opera lui Joan Fontuberta, un tablou stradal imens, stilizat, facut din mii de placute de ceramica pe care au fost imprimate poze cu locuitorii din zona. Il gasiti in plaza Isidre Nonell, aproape de catedrala. Sursa foto: Carles Ribas.

Barcelona

3. Berlin. Pana cand nu am vizitat Berlinul prima data, nu am crezut ca este o capitala atat de cosmopolita si moderna. Cea mai frumoasa experienta de aici este plimbarea cu un Trabant de colectie. Celebra masinuta de carton este un simbol al Germaniei si plimba turistii prin tot orasul si in cele mai cool locuri. Traseele sunt variate, iar o cursa medie de 1,5 ore incepe de la 59 euro de persoana. Detalii aici.

Berlin

4. In Stockholm am stat cazat pentru prima data intr-o inchisoare transformata in hotel pentru turisti, ceea ce va doresc si voua sa experimentati. Langholmen este o fosta inchisoare transformata in hotel de 3 stele, hostel si muzeu. Noi am stat la hostel, iar celula noastra era vecina cu o celula amenajata ca…muzeu. Dimineata ne-am intersectat cu vizitatorii muzeului pe holul din fata camerei. Informatii despre muzeu, hotel si cazare, gasiti aici.

Stockholm

5. Lisabona este iubita de turisti pentru multe lucruri, dar cele mai apropiate de mine raman mancarea delicioasa si vinul de exceptie. Asa ca, ce mod mai bun sa le combini decat intr-un curs de gatit? Cele mai cunoscute sunt Cooking Lisbon, care organizeaza si vizita in piata locala. Pretul incepe de la 65 euro de persoana pentru un curs de 3:30 ore.

cooking-lisbon-private-groups

Acum sa va povestesc cum puteti castiga un bilet de avion spre unul dintre orasele de mai sus ori in Bruxelles, Londra, Paris sau Roma.

Orange impreuna cu Alcatel lanseaza, in exclusivitate, o oferta inedita pentru smartphone-ul Alcatel POP 4. Fara niciun fel de tragere la sorti, primii 9000 de clienti care achizitioneaza un telefon Alcatel POP 4 in perioada 4 iulie – 31 august 2016, primesc bilete de avion dus-intors, gratuit, pentru una dintre cele 9 destinatii de vacanta din Europa. Calatoria poate fi aleasa pana la data de 30 iunie 2017.

Oferta este disponibila pentru toti clientii Orange care achizitioneaza un telefon Alcatel POP 4, atat pentru abonati, precum si pentru utilizatorii PrePay. In plus, inclusiv persoanele juridice care opteaza pentru acest terminal se pot bucura de oferta Alcatel. Dispozitivul poate fi achizitionat atat cu puncte de loializare, cat si la pret intreg, fara obligatii contractuale. Alcatel POP 4 este disponibil in toate canalele de vanzare, atat in Orange Shop, cat si pe www.orange.ro. Pentru a intra in posesia biletului de avion, clientii vor urma pasii, accesand acest link.

Alcatel POP 4 este un smartphone cu un ecran cu rezolutie 720×1280 pixeli. Are capacitate de 8GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD si ofera 8 megapixeli pentru camera principala si 5 megapixeli pentru camera secundara.

Oferta Orange

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]