fbpx
excursii-razvan-pascu

Loredana - Bucuresti Mall

In 2004 veneam in Bucuresti la facultate si imi doream 3 lucruri: sa invat marketing, sa muncesc si sa calatoresc. Se pare ca hotararea mea m-a ajutat foarte mult, pentru ca am reusit sa realizez tot ceea ce mi-am propus. Imi amintesc insa de multe ori de stangaciile mele de inceput, de timpul in care aveam si cate trei job-uri in paralel, de zilele in care incepeam dimineata devreme si nu revenam in camera de camin decat seara tarziu, de cursurile la facultate la care ma straduiam sa ajung si de materialele pe care le luam de la colegii care ajungeau mai des pe la facultate.

Dar imi amintesc si de vizitele bunicii mele in Bucuresti, foarte mandra ca avea un nepot student. De 2 ori a venit de la Braila la Bucuresti singura, cu trenul, si m-a rugat sa o plimb putin prin oras. Am dus-o la Piata Romana, i-am aratat facultatea si am dus-o in mall, sa mancam ceva. Am mers in mall Vitan (sau Bucuresti Mall), unul dintre primele centre comerciale din tara. Am ras atunci cand mi-a marturisit ca ii este teama de scara rulanta si am mancat la un fast food. S-a lasat cu greu convinsa sa manance ceva ce nu fusese preparat de ea, dar pentru mine a facut-o si pe asta. Se intampla acum 12 ani, pe vremea cand centrele comerciale abia apareau si un mall cu zeci de magazine sub acelasi acoperis era pentru mine „a big thing”.

Si tot in perioada aceea am cunoscut-o si pe sotia mea, pe care am scos-o in oras, tot la Bucuresti Mall.

De atunci am ajuns prin multe mall-uri din lumea intreaga, unele mai mici si mai simple, cum mi s-a centrul comercial din Brunei (desi ma asteptam la ceva spectaculos) si unele mai mari si fastuoase, cum este mall-ul din cadrul Marina Bay Sands din Singapore (The Shoppes) sau mall-ul din Minneapolis despre care se spune ca este cel mai vizitat de pe teritoriul SUA.

De ce toata aceasta rememorare? Pentru cei de la Bucuresti Mall se relanseaza si au dorit ca publicul premium care urmareste acest blog sa afle asta. Bucuresti Mall a trecut printr-o perioada de renovari si se apropie de momentul redeschiderii. Maine, 20 Mai, Bucuresti Mall ii asteapta pe bucuresteni sa sarbatoreasca redeschiderea centrului comercial, cu un super concert Loredana, incepand cu ora 20:30.

 

2 comentarii

  1. Popa Monica Florica
    09.06.2016 la 08:13

    Anul acesta mi-am propus sa-mi petrec concediul In Grecia , insula Creta.Am gasit o oferta super avantajoasa la Agentia Accent Travel Bucuresti in catalogul lor editat.

  2. 10.03.2018 la 13:15

    Bucureștiul este un oraș care poate fi descoperit cu multă răbdare!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]