fbpx
excursii-razvan-pascu

Razvan 1985In ultimul an simt ca am crescut ca eroii din povesti, intr-o luna cat altii intr-un an.

Multe lucruri frumoase s-au intamplat pe plan profesional si sunt bucuros ca am reusit sa duc la bun sfarsit primele proiecte mari ale Asociatiei Travel Focus sau ca la firma noastra de organizari evenimente si PR suntem deja o echipa de 7 persoane.

Insa si mai multe si mai frumoase au fost implinirile pe plan personal: nunta si piticul care astazi ne umple zilele de fericire si care ne aminteste constant sa ne bucuram si sa ”inregistram” in suflet fiecare clipa petrecuta impreuna.

Din acest motiv m-a entuziasmat propunerea celor la Saeco, cu care colaborez de mai bine de un an de zile, de a face un exercitiu de imaginatie, si de a ma gandi ce facea Razvan Pascu acum 30 de ani, adica atunci cand Saeco aparea pe piata. Funny este ca acum 30 de ani aveam aproximativ varsta baietelului meu, Alex, adica 7 luni. 

Razvan 1985

Din povestirile mamei mele, am fost un baietel destul de neastamparat, vorbaret si tot timpul in miscare. Ma caracteriza energia. La 7 luni inca mai acumulam energie pentru momentul in care aveam sa merg in picioare. La 7 luni calatoream zilnic cu bunica in parc, iar drumul parea la fel de lung ca o calatorie intercontinentala de astazi. City break-urile sau escapadele de weekend erau micile calatorii impreuna cu bunica mea la prietenele ei din bloc.

Alex botez 1

Alex botez

Pasiunea pentru online si social media pe care aveam sa o descopar peste 20 de ani era latenta in sufletul meu, dar atat de puternica incat a determinat inregistrarea primei adrese .com – symbolics.com. Acum, mare parte din activitatea mea este in jurul a sute de .com-uri, .ro-uri si alte adrese web. Tot in anul de gratie 1985 a fost realizata prima versiune de Windows 1.0. Acum folosim Windows 10…

CD-urile, acele dispozitive hardware de stocare pe care eu deja nu le mai folosesc de vreo doi ani, sunt comercializate inca din anul 1985. Acum deja incep sa dispara, fiind inlocuite cu mult mai versatilele memory stick-uri.

Parintii mei probabil ca au vazut dupa Revolutie pe casete video Rocky si Rambo, dar eu o sa imi amintesc cu drag de Out of Africa, film lansat in 1985 si urmarit pana in zilele noastre de milioane de oameni, inclusiv de mine acum vreo 3 ani.

Se pare ca anul 1985 a fost un an bun pentru tehnologie. Este si anul in care a aparut primul sistem automat de prajire a cafelei si preparare a unui expresso Italian perfect. Este vorba despre un aparat Saeco, companie care a avut ambitia inca de la inceput sa ofere clientilor sai luxul de a realiza un expresso bun printr-o simpla apasare de buton, inclusiv la ei acasa.

Espressorul se numea Superautomatica si detinea secretele cafelei cu gust autentic italian, totul cu eleganta specifica aparatelor Saeco. Aparatul nu numai ca prepara un expresso perfect, dar avea si o rasnita detasabila, incorporata, astfel incat sa poata oferi si aroma unei cafele proaspat macinate. De ceva timp, talentul italienesc de la Saeco s-a combinat cu pragmatismul olandezilor de la Philips, iar compania este acum lider mondial in domeniul sau.

Saeco 30 ani 1

Saeco 30 ani 2

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]