fbpx
excursii-razvan-pascu

Statele Unite ale AmericiiAm fost mereu de parere ca a crede in visul tau e piatra de temelie a unei vieti implinite si aceasta convingere s-a transformat intr-o ”self-fulfilling prophecy” pentru mine.

Cheia povestii mele e ca nimic din ce am facut nu e imposibil de realizat de catre altcineva.

Dorinta mea a fost sa-mi construiesc o cariera in marketing, dar sa si calatoresc cat pot de mult in acest timp. Am investit 8 ani de efort neobosit pentru ca cele doua cai importante din viata mea sa se intersecteze. Si mi-a iesit!

Pana la 30 de ani am acumulat experiente care ma hranesc si ma motiveaza: am calatorit in peste 70 de tari, dar iubesc Romania la fel de mult ca atunci cand nu imi permiteam sa explorez spatii din afara granitelor sale. Am scris pe blog si pe Facebook despre fiecare experienta traita, am organizat campanii de comunicare turistica si apoi am acceptat provocari tot mai mari. Cred cu hotarare in sansa turistica a Romaniei, motiv pentru care imi petrec mult timp indemnandu-i pe romanii care fac afaceri in turism sa o faca din pasiune.

Sunt recunoscator pentru fiecare dintre cei peste 135.000 de romani pasionati de calatorii care fac parte din comunitatea mea si cred cu tarie ca gandul bun transmis mai departe poate amplifica un mesaj puternic: acela ca o mentalitate pozitiva si incapatanarea de a face lucrurile bine vor da mereu rezultate de care te poti mandri.

Luna aceasta il sarbatorim pe Mr. Jack si pe toti cei care fac lucrurile in felul lor. Povestea ta poate fi biletul catre locul unde a inceput totul: America, Lynchburg Tennessee. Intra pe www.jackdaniels.com/romania si adauga povestea ta.

Ai ocazia sa il sarbatoresti pe Mr. Jack chiar in orasul sau. Cele mai autentice 3 povesti inregistrate in concurs vor fi premiate fiecare cu o excursie in Statele Unite ale Americii.

Adauga si tu povestea ta aici si poti ajunge in SUA!

Eu mi-am scris povestea aici. Pentru mai multe informatii, am creat si o pagina speciala pe Facebook.

1 comentariu

  1. 17.09.2015 la 15:59

    Probabil asta-i unul din lucrurile pe care mi le doresc cel mai mult atunci cand o sa fiu cat de cat „stabilita” in viata: sa calatoresc mult. Nu trebuie sa traim degeaba, sunt sunt de mii de locuri pe pamant ce merita explorate. Sa trecem prin viata fara sa stim cum arata o alta tara in afara de cea in care ne-am nascut si am crescut, mi se pare un lucru foarte aiurea. N-o sa avem multe ocazii. Timpul pierdut nu mai vine inapoi.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]