fbpx
excursii-razvan-pascu

4g fun kit orangePrietenii si fostii mei colegi de la Orange ne-au obisnuit sa lanseze aplicatii interactive si concursuri care implica si recompenseaza clientii fideli sau pe cei care isi doresc sa devina clienti Orange. Saptamana trecuta ei au mai lansat o traznaie de genul acesta; este vorba despre o aplicatie mobila care nu numai ca te distreaza, dar te si ajuta sa castigi trafic gratis de internet pe mobil. 

4G Fun Kit este o aplicatie care include o selectie de carti audio de la Humanitas, filme (documentare Discovery si Animal Planet, emisiuni Eurosport, fragmente umoristice din arhiva TVR, momente haioase de la X-Factor) si melodii din spot-urile Orange.

Aplicatia include, de asemenea, si o sectiune in care clientii pot incarca selfie-uri. Mai exact, cu 4G Fun Kit iei cu tine in vacanta muzica, filme, carti audio si documentare. Iar selfie-ul este #JustForFun sau, pe romaneste, pentru #distractie

Ce castigi?

La fiecare dintre cele 4 sectiuni voi puteti sa va trimiteti opinia despre experienta avuta in aplicatie si sa primiti astfel 200 MB cadou, in total 800 MB pentru cele 4 categorii. Acelasi bonus (200 MB) il primiti si daca dati share aplicatiei pe retelele sociale, astfel incat puteti primi in total un bonus de pana la 1GB trafic de internet. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia si sa o folositi, daca sunteti client Orange, sau sa va comandati gratuit un SIM Orange de aici, urmand ca ulterior sa va descarcati aplicatia.

Ce o sa iti placa?

Pana pe 11 septembrie puteti profita la maxim de aceasta aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor #distractie pentru vacanta de vara. Pe langa emisiuni umoristice de la TVR sau emisiuni sportive de la Eurosport, pe mine ma incanta cel mai tare accesul gratuit la documentare, faptul ca poti incarca selfie-uri din vacantele tale, ori ca poti asculta muzica sau audiobook-uri, testand astfel si internetul 4G de la Orange, care acum a ajuns sa acopere 95% din populatia urbana. Cea mai interesanta mi se pare optiunea de a vedea filme beneficiind de un streaming audio si video de calitate 4G, direct din aplicatie, si mai ales ca este vorba de documentare faine de la Discovery sau Animal Planet, ce merita vazute, mai ales daca inca mai stai intins pe sezlong la mare. Totul gratuit.

Aplicatia 4G Fun Kit poate fi descarcata din App Store sau Google Play, poate fi accesata de cei conectati la reteaua Orange 4G, iar traficul din aplicatie este gratuit pentru clienti.

Mai multe informatii gasiti aici.

1 comentariu

  1. Alina
    18.09.2015 la 00:21

    Update 18 septembrie: aplicatia nu mai exista in google play…

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]