excursii-razvan-pascu

medalii olimpiciDesi Asociatia Travel Focus, pe care o conduc, se ocupa in special cu promovarea destinatiilor turistice din Romania si cu dezvoltarea de campanii de antreprenoriat, dorim totusi sa ne implicam si in campanii sociale, poate cu o usoara legatura cu turismul, de genul trimiterii in tabere prin Romania a unor copii de liceu cu rezultate foarte bune la invatatura, dar cu posibilitati financiare reduse.

Va puteti implica alaturi de noi, donand gratuit catre Asociatia Travel Focus 2% din impozitul pe venit, pana cel tarziu pe 25 mai. Acest lucru nu reprezinta un cost din partea voastra, ci o parte din impozitul pe venit pe care voi il platiti statului, ca angajati sau tineri intreprinzatori, aveti posibilitatea sa il distribuiti catre un ONG.

De ce sa completati formularul de donatie a celor 2%?

– nu va costa nimic!

– aveti sansa sa contribuiti la eficientizarea cheltuielii banului public!

– toti banii primiti din aceste donatii, noi ii vom repartiza pentru trimiterea in tabere in Romania a copiilor de liceu cu rezultate foarte bune la invatatura, dar cu posibilitati financiare reduse, deci veti fi direct implicati in realizarea unei fapte bune pentru societate!

Care sunt etapele?

Pasul 1

1. Daca ati avut venituri doar din salariu:

Descarcati Formular 230 de aici, precompletat cu datele Asociatiei Travel Focus.

2. Daca ati avut venituri din activitati independente:

Descarcati Formularul 200 de aici, precompletat cu datele Asociatiei Travel Focus.

Pasul 2

Completati datele voastre pe declaratie, in functie de sursa de venit:

– Declaratia 230 (anul 2015, punctul 1 cu date despre contribuabil si semnatura contribuabil). Nu trebuie sa va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, aceasta va fi calculata de catre organele fiscale.

– Declaratia 200, daca aveti venituri si din alte surse.

Pasul 3

Trimiteti declaratia prin posta (de preferat cu confirmare de primire) administratiei financiare de care apartineti sau depuneti-o personal la ANAF. Termenul limita de depunere este 25 mai 2015, inclusiv.

De asemenea, daca aveti adresa in buletin in alt oras, dar locuiti in Bucuresti, puteti ajunge la sediul nostru sau ne puteti trimite declaratia prin posta si o vom depune noi la ANAF.

Toate sumele colectate vor fi prezentate in mod transparent pe site-ul asociatiei si, daca va fi nevoie, vor fi suplimentati poate inclusiv cu ajutorul altor sponsori companii private, astfel incat sa putem trimite cativa copii de liceu cu rezultate bune la invatatura (de exemplu olimpici), dar cu posibilitati financiare reduse, in tabere prin Romania.

4 comentarii

 1. Alina
  14.05.2015 la 09:52

  Buna Razvan, as avea o intrebare vis-a-vis de articolul de mai sus: colaborati cu vreo Fundatie in acest sens? Eu cochetez cu ideea de a „adopta” un astfel de copil si as fi interesata sa intru in contact cu o Fundatie care se ocupa de acesti tineri. Spor si inspiratie in tot ce faci!

 2. 15.05.2015 la 14:27

  Multumesc mult pentru informatii. Acesti copii chiar merita sa aibe toate sansele din lume, nu trebuie sa se iroseasca inteligenta.

 3. 16.05.2015 la 10:11

  Merci mult pentru informare. Trebuie sa facem cat se poate de mult pentru copii inteligenti si dornici de afirmare.

 4. 16.05.2015 la 19:51

  Sa speram ca banii ajung acolo unde trebuie si sa fie de mare folos.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]