excursii-razvan-pascu

paula dobrescuUnul dintre liderii mondiali in domeniul organizarii de evenimente si al managementului serviciilor de turism, grupul britanic ATPI, a intrat pe piata din Romania printr-un parteneriat exclusiv cu agentia Business Travel Turism.

In urma acestui parteneriat, grupul ATPI a ajuns la o retea de birouri in 42 de tari (detinute integral sau in parteneriat) din intreaga lume, in destinatii ca Japonia, Vietnam, Brazilia sau Taiwan. Grupul are peste 100 de sedii la nivel mondial si desfasoara activitati in sectorul de turism corporativ, tehnologie de turism online sau management de specialitate in turism. Veniturile anuale depasesc 1,4 miliarde de dolari, grupul britanic aflandu-se intre primele 50 de companii cu capital privat din Marea Britanie.

Facand parte din reteaua de companii partenere ale ATPI, agentia Business Travel Turism va beneficia de tehnologia grupului, de serviciile de asistenta si de palmaresul acestuia.

Paula Dobrescu, directorul general al agentiei Business Travel Turism este una dintre cele mai discrete femei de afaceri din Romania. Cifra de afaceri a companiei pe care o conduce a crescut constant in ultimii 20 de ani si este de aproximativ 20 de milioane de euro anual, iar Paula Dobrescu a fost prezenta in ultimii 2 ani in topul celor mai puternice femei din business-ul romanesc, realizat de revista Business Magazin. Business Travel Turism este una dintre cele mai vechi agentii de turism din Romania si este specializata pe corporate travel si ticketing, avand in portofoliu companii din domenii diverse precum banking, pharma, logistica, FMCG si multe altele.

* sursa foto: Business Magazin

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]