fbpx
excursii-razvan-pascu

aspire romania 2015Am ajuns in acel punct al vietii in care doresc sa ma implic cat mai mult in proiecte sociale, dedicate in special tinerilor. Evident, le prefer pe cele legate de turism, antreprenoriat si dezvoltare personala.

Un proiect destinat tinerilor este si Aspire, un program care se va desfasura in Romania cu participare internationala si care utilizeaza o curicula alcatuita pe modelul celei de la Universitatea Harvard. Aspire este una dintre cele mai mari scoli de vara din Europa de Est si are misiunea de a descoperi, dezvolta si conecta viitorii lider. Cele 3 programe (Aspire Academy, Aspire High School, Aspire Professional) se desfasoara in intervalul 9-18 iulie, la Poiana Brasov. Programele sunt destinate liceenilor, studentilor si tinerilor profesionisti ce au intre 1-5 ani de experienta de munca si care doresc sa isi dezvolte cunostintele de leadership, antreprenoriat sau pur si simplu vor sa acumuleze noi informatii. 

Participantii vor fi ghidati de catre profesori si traineri de specialitate in leadership, comunicare, negociere, business si storytelling. Complementar, acestia vor avea oportunitatea de a dialoga cu antreprenori locali si regionali si alti oameni de succes, pe diverse teme.

Editiile trecute au inclus workshop-uri despre media, business, fotografie sociala sau antreprenoriat social si au avut ca invitati pe Andi Moisescu, Lucian Mindruta sau Mariana Gheorghe (CEO Petrom). Pe langa acestea, participantii Aspire High School vor mai avea parte si de panel-uri de discutii pe tema studiilor in strainatate si a procesului de aplicatie pe care trebuie sa il urmeze.

In cadrul editiei din 2015 vor sustine cursuri profesori de la cele mai bune universitati din lume: Harvard, Stanford, INSEAD si Berkeley. Steve Jarding, profesor la Harvard Kennedy School, recunoscut ca fiind in top 50 cei mai influenti oameni implicati in politica in Washington, va  participa pentru al treilea an consecutiv la acest program.

Pentru cei selectati, acest proiect reprezinta doar inceputul experientei lor de dezvoltare, deoarece la finalizarea programului tinerii devin membri ai comunitatii Aspire, unde au parte de mentorat continuu in proiectele pe care le desfasoara, precum si de o serie de oportunitati profesionale.

Aplicatiile sunt deschise tuturor tinerilor care pot demonstra abilitati de leadership, dorinta de auto-depasire, orientare catre dezvoltarea comunitatilor din care fac parte, dar si sensibilitate interculturala.

Perioada de aplicatii se incheie pe 3 mai. Pentru mai multe informatii despre programe si criteriile de eligibilitate, puteti vizita www.aspireacademy.ro

Mult succes si nu uitati, viitorul incepe acum, nu maine, iar viitorul vostru depinde in mare parte chiar de voi!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]