fbpx
excursii-razvan-pascu

Bucuresti 4Primavara asta am urmarit discounturile la bilete de avion, la pachete de cazare, la sejururi pentru la mare (de data asta m-am uitat la vacantele cu copii mici). Iar daca vorbim de vacanta, ne gandim automat si la gadget-uri, iar ce poate fi mai util in vacanta decat aparatul foto? Astazi am cateva detalii despre obiectivele foto de la Canon.

Recunosc ca in vacantele mele aparatul foto sta intotdeauna aproape de mine, niciodata in bagajul de cala si niciodata nu il impart cu altii. Asta pentru ca fotografiile sunt amintiri pretioase din vacanta si vreau sa ma asigur ca odata intors acasa, voi putea sa impartasesc cu cei care ma urmaresc, cu prietenii si parintii, cele mai frumoase locuri prin care am ajuns.

Nu sunt un fotograf profesionist, dar in general imi place ca lucrurile care ies din mana mea sa fie de calitate si, ca orice fotograf entuziast, mi-am cumparat un aparat DSLR tocmai pentru acest fapt: imi ofera siguranta unor fotografii mai bune. Bineinteles ca pentru a surprinde cadrele perfecte ai nevoie de diferite tipuri de obiective cum ar fi: ultra-wide, wide, teleobiectiv, macro, pentru portret sau unul standard.

Sunt convins ca diferenta dintre o fotografie buna si una de “National Geographic” este alegerea corecta a obiectivului si, bineinteles, folosirea lui la capacitate maxima, asa ca va incurajez sa investiti si in amintirile voastre din vacanta, nu doar in vacanta propriu-zisa.

De curand, Canon a lansat campania “Pregateste-te pentru momente speciale” prin care clientii care achizitioneaza un kit* DSLR Canon primesc 300 lei reducere la achizitionarea celui de-al doilea obiectiv.

In cadrul aceste campanii a fost lansata o aplicatie de Facebook prin care puteti descoperi functiile fiecarui obiectiv in incercarea de a surprinde acelasi moment. Spre exemplu, un detaliu va fi altfel surprins cu un macro de 60mm, iar o cladire va fi foarte bine surprinsa prin intermediul unui tele de 55-250mm.

Iata care sunt obiectivele aflate in promotie:

EF-S 10-18mm IS STM

EF-S 18-135mm IS STM

EF-S 55-250mm IS STM

EF-S 24mm f/2.8 IS USM

EF-S 60mm f/2.8 IS Macro USM

* Exceptie fac kit-urile EOS 5D Mark III, EOS 6D si EOS 1DX.

Iata mai jos cateva fotografii realizate in Bucuresti cu obiectivele Canon

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]