fbpx
excursii-razvan-pascu

WU Wien MBAProgramul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este prezent pe piata romaneasca din 2006 si este acreditat de catre doua dintre cele mai importante institutii de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) si EQUIS (European Quality Improvement System). Programul din Romania se adreseaza in special managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera.

Anul acesta cursurile vor incepe in noiembrie si se vor desfasura pe parcursul a 14 luni, in regim part-time, studentii avand astfel posibilitatea de a-si continua activitatea profesionala.

Cei care ma urmaresc pe blog stiu ca am urmat cursurile acestui program de MBA. Am terminat in luna februarie 2015, iar din experienta va pot spune ca sunt sanse mari ca tot ce veti invata in aceasta perioada si networking-ul pe care il veti face sa se materialize intr-un pas inainte pentru afacerea pe care o administrati sau pentru cariera profesionala intr-o corporatie.

MBA-ul de la WU Executive Academy este totusi cel mai scump din piata romaneasca. Din fericire, ma bucur sa va aduc o veste buna: managerii romani care se vor inscrie incepand cu luna martie la concursul de burse vor putea beneficia de o reducere de pana la 12.000 de euro din valoarea totala a scolarizarii.

Bursele se acorda in ordinea aplicatiilor si pe baza dosarului de inscriere in program, care trebuie sa contina un set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului).

Programele de tip EMBA organizate de WU in Romania sunt apreciate ca fiind Nr. 1 in Romania si in top 100 programe de EMBA la nivel mondial. Studentii au ocazia de a interactiona cu managerii din diverse companii aflate in tranzitie sau intr-o faza de globalizare a business-ului si de a-si extinde reteauna de contacte profesionale. Acestor beneficii li se adauga si structura speciala a cursurilor, axata in proportie de cel putin 80% pe studiile de caz internationale exclusive, aplicate pe situatiile actuale ale companiilor.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business, una dintre cele mai mari universitati de business din Europa, aceasta bucurandu-se de mai bine de 100 de ani de o buna reputatie in calitate de furnizor de educatie in domeniul managerial.

Pentru mai multe informatii puteti folosi contactele de aici.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]