excursii-razvan-pascu

Hotels-combinedHotelsCombined, fondat in anul 2005 in Australia, este un site ce permite calatorilor sa gaseasa cele mai bune preturi de pe cele mai cunoscute portaluri de turism, totul intr-o singura cautare. Site-ul este prezent in peste 180 de tari, opereaza in peste 40 de limbi (inclusiv romana) si agrega aproximativ 5 milioane de oferte de hoteluri de pe mii de site-uri de turism.

La inceputul lunii decembrie 2014, in cadrul World Travel Awards, site-ul HotelsCombined a primit distinctia de “Cel mai bun website de comparare de preturi hoteliere din lume” (World’s Leading Hotel Price Comparison Website), fiind al doilea an consecutiv in care site-ul este recunoscut la acest eveniment.

Chiar daca rezervarea unui hotel se dovedeste pentru multi a fi un proces coplesitor, motivele fiind diverse, HotelsCombined a aratat ca acest proces poate sa fie unul simplu, placut si, poate cel mai important, garanteaza turistilor cele mai bune preturi la hotelurile alese. Mai mult de 300 de milioane de oameni folosesc in fiecare an HotelsCombined pentru a gasi cele mai bune oferte din peste 800.000 de hoteluri din 120.000 de destinatii din intreaga lume.

Daca utilizati un smartphone si doriti sa va instalati aplicatia de mobil HotelsCombined, puteti sa aflati mai multe informatii din acest articol. Aplicatia este disponibila pentru iOS si Android si nu necesita crearea unui cont.

Alte premii obtinute de HotelsCombined

In anul 2010, compania a primit premiul TRAVELtech pentru “Cel mai bun website al anului” si a ajuns pana in finala la Telstra Business Awards. Tot in anul 2010 a obtinut locul 9 in Deloitte Technology Fast 500 Asia Pacific Ranking, a fost numit de catre Daily Mirror website-ul saptamanii si a fost declarat de catre un cunoscut autor de ghiduri de calatorie ca fiind unul dintre primele 10 website-uri de calatorie.

In anul 2011, revista britanica “The Independent” a numit HotelsCombined ca fiind unul dintre cele mai bune website-uri de economisit bani.

In anul 2013, HotelsCombined a castigat pentru prima data premiul de “Cel mai bun website de comparare de preturi hoteliere din lume”.

4 comentarii

 1. Alex
  20.01.2015 la 13:11

  Cand vom avea un site complet pentru a compara preturile biletelor de avion?

 2. Razvan Pascu
  (author)
  20.01.2015 la 13:14

  @ Alex: exista, de exemplu, skyscanner sau momondo.

 3. Alex
  20.01.2015 la 13:23

  Stiu. Le-am folosit. Doar ca nu am gasit un program complet care sa includa toate companiile aeriene (toate aliantele + operatori low cost).

 4. Razvan Pascu
  (author)
  20.01.2015 la 13:54

  @ Alex: da, asa este, operatorii low-cost nu apar listati pe site-uri de obicei, pentru ca ei nu isi vand biletele prin BSP-urile listate, de genul Amadeus, Travelport, etc. si directcatre agentii si clienti prin aplicatii proprii.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]