fbpx
excursii-razvan-pascu

job openingDaca sunteti pasionati de turism, hotelarie si mediul online si daca aveti experienta de middle management in aceste domenii, sunteti candidatul dorit pentru postul de Country Manager pentru Romania al Szallas.hu, compania care in Romania detine portalul de rezervari hoteliere, HotelGuru.ro

Care este provocarea Country Manager-ului? Sa transforme portalul HotelGuru.ro in cel mai accesat site din Romania pentru rezervari hoteliere la nivel domestic (local).

Responsabilitati:

 • Conducerea operatiunilor pe piata din Romania a Szallas.hu
 • Introducerea brandului HotelGuru.ro catre reprezentantii hotelurilor si pensiunilor din Romania
 • Crearea si executarea unei strategii de business
 • Asumarea unor responsabilitati de P&L pentru piata
 • Rolul de reprezentant local al companiei (la evenimente sociale, conferinte, interviuri in presa, etc)

Cerinte:

 • Experienta in online/e-commerce si/sau turism
 • Cunoasterea oportunitatilor de promovare/advertising pe piata de online din Romania
 • Stabilirea de conexiuni cu media si piata de turism din Romania

Job-ul este in Bucuresti, iar cunoasterea limbii Engleze la nivel avansat si abilitatile de comunicare excelente sunt obligatorii.

Puteti trimite CV-ul sau eventualele intrebari si nelamuriri la adresa jobs@szallas.hu

Despre HotelGuru.ro

HotelGuru.ro este un portal de rezervari online care are listate 1.700 de unitati de cazare romanesti din totalul celor peste 51.000 de unitati de cazare din intreaga Europa, afisate pe site. Pe HotelGuru.ro pot fi facute rezervari atat la pensiuni, cat si la hoteluri de 5 stele. HotelGuru.ro este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat rezervari de peste 25 de milioane de euro anul trecut, in Europa Centrala si de Est. Szallas.hu a fost desemnata de catre Deloitte in raportul “Technology Fast 50 in Central Europe” drept compania cu cea mai mare crestere din Europa Centrala, activa in domeniul tehnologiei.

3 comentarii

 1. Elena
  20.01.2015 la 14:34

  Eu am cautat de curiozitate cazare pe acest site, pentru Dubai. Este un site greu de urmarit, care functioneaza greu la prima vedere. Mi-a afisat la cautare un numar de 225 de unitati pentru perioada solicitata, ceea ce e putin comparativ cu ce ofera Booking (578 din 652 proprietati disponibile pe aceleasi criterii). Nu sunt fana Booking, dar nu pot sa nu remarc diferenta.. Nu mai spun ca daca intram pe un hotel sa vad ce pret are, fie nu afiseaza niciun pret, fie scrie ca unitatea nu e disponibila desi in pagina principala figureaza ca disponibila. Ei cred ca au nevoie de cineva care sa le puna site-ul la punct in primul rand, un IT Manager spre exemplu.

 2. Razvan Pascu
  (author)
  20.01.2015 la 14:41

  @ Elena: ei sunt specializati pe Europa de Est. Au multe optiuni de cazare in tari precum Romania, dar si alte tari din Europa de Est. Pana acum 2-3 luni nici nu aveau cazari din alte regiuni ale lumii, insa printr-un parteneriat cu o companie germana au reusit sa incarce pe site si alte cazari, precum cele amintite de tine din Dubai. Iata detalii despre ei: http://blog.hotelguru.ro/despre-hotelguru-ro/

  Oricum este un feedback bun si sper sa tina cont de el. Multumesc pentru comentariu.

 3. Elena
  20.01.2015 la 15:26

  In regula. Inteleg, insa ca om care a lucrat in turism, normal ca atunci cand am vazut anuntul, am vrut sa vad cam despre ce ar fi vorba. Inca din primele randuri mi-a sarit in ochi: „Care este provocarea Country Manager-ului? Sa transforme portalul HotelGuru.ro in cel mai accesat site din Romania pentru rezervari hoteliere la nivel domestic (local).”. Am zis, OK, atunci hai sa vedem ce ofera portalul. Si am ramas dezamagita. Inteleg ca sunt la inceput cu incarcarea destinatiilor noi, insa inainte de a lansa ceva cu vizibilitate directa catre utilizator, parerea mea e ca ar trebui sa stie ceva mai bine cui se adreseaza si formatul in care livreaza produsul.

  Multumesc oricum pentru lamuriri! Personal prefer sa imi fac rezervare prin Hotel Guru si sa sustin o afacere romaneasca, decat prin Booking, dar ideea e sa si functioneze!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]