fbpx
excursii-razvan-pascu

Wien-tourism cardPersoanele care administreaza site-uri sau bloguri au acum sansa sa castige bani suplimentar. Oficiul de Turism al Vienei (Wien Tourismus) pune la dispozitia acestora posibilitatea de a deveni parteneri pentru vanzarea de carduri Vienna City Card. Vienna City Card, declarat cel mai bun City Card din Europa, poate fi acum vandut inclusiv pe site-uri si bloguri, iar pentru fiecare vanzare va fi generat un comision.

Cardul Viena este cel mai cerut card pentru turisti din Austria, fiind vandute peste 300.000 de carduri anual. In anul 2012 acest card a fost desemnat de catre asociatia OAMTC ca fiind cel mai bun City Card din Europa dintr-un total de 16 testate.

Cardul Viena poate fi achizitionat in doua variante: 18,90 Euro pentru 48 ore si 21,90 Euro pentru 72 ore. Cardul Viena ofera transport gratuit cu mijloacele de transport in comun si peste 210 reduceri la obiective turistice, magazine, bilete pentru concerte, muzee, restaurante si cafenele.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in acest program de afiliere este sa fiti administratorul unor pagini web, bloguri sau portaluri online si sa va declarati disponibilitatea de a deveni parteneri in vanzarea acestui card. Astfel, administratorii de site-uri trebuie sa puna la dispozitie un spatiu publicitar pentru un banner cu cardul Viena, un scurt text publicitar (articol) sau un link catre pagina de promovare a cardului.

Utilizatorii vor fi redirectionati spre magazinul online de unde vor putea achizitiona cardul Viena si printr-un ID alocat fiecarui partener se va putea urmari foarte usor de unde provine fiecare utilizator. Pentru fiecare vanzare efectuata prin intermediul lor, partenerii vor primi un comision.

Cum puteti deveni partener afiliat pentru cardul Viena?

Este foarte simplu. Trebuie sa completati un formular online pentru a va inscrie ca partener afiliat, iar dupa verificarea spatiilor de promovare puse la dispozitie, viitorii parteneri vor primi documentele contractuale din partea firmei Global Blue Austria, distribuitorul cardului Viena.

Dupa finalizarea documentatiei, partenerul va pune la dispozitie spatiile publicitare alocate pentru promovarea cardului Viena. Partenerul va primi atat un ID unic pentru identificare, cat si bannere de diferite marimi, texte publicitare in limba engleza si germana, un video scurt de prezentare a cardului, precum si diverse recomandari care sa impulsioneze vanzarile.

Mai multe informatii puteti afla pe pagina affiliate.wien.info sau la numarul de telefon +431 798 440 00. Detalii despre cardul Viena si toate reducerile incluse pot fi gasite aici.

2 comentarii

  1. 23.12.2014 la 23:53

    Ar fi fost dragut sa precizeze si valoarea comisionului. Oare de ce nu-au facut-o? 😀

  2. 23.12.2014 la 23:58

    Scuze! M-am emotionat gandindu-ma la cat de mare o fi comisionul si cred ca din cauza asta am scapat o cratima ( sau o litera ) in plus la comentariul precedent. 🙂

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]