fbpx
excursii-razvan-pascu

Philips_Provocarea_spatiuluiIn ultimii ani a luat nastere o noua forma de turism, calatoria in spatiu, destinata doar celor cu multi bani. O astfel de calatorie poate sa coste 100.000 – 200.000 de dolari, dar peste 10 – 15 ani vacantele la New York, Paris sau alte destinatii ar putea fi demodate.

Insa cum ar fi sa puteti avea sansa de a admira Pamantul de la altitudinea de 100 km, recunoscuta drept frontiera spatiului cosmic? Si cum ar fi sa aveti aceasta sansa gratuit? Tot ce trebuie sa faci pentru a deveni un adevarat astronaut este sa depasesti Linia Karman, iar Philips te poate duce pana acolo…si inapoi. Sunt bucuros sa va spun ca puteti trai o astfel de experienta fara sa va coste nimic, totul datorita unui concurs organizat de catre cei de la Philips care se va desfasura simultan in mai multe tari din intreaga lume.

Ce castigi?

Daca spatiul este ultima frontiera, Philips iti poate pune la dispozitie pasaportul pentru partea de dincolo. Mi se pare o oportunitate unica si sper ca intr-o buna zi sa am si eu sansa de a zbura in spatiu. In parteneriat cu XCOR Space Expeditions, Philips ofera un bilet gratis pentru un singur barbat din Romania care a participat la concursul ce se desfasoara pe site-ul www.philips.ro/provocareaspatiului, in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2014.

Dupa o decolare spectaculoasa in care nava spatiala reuseste sa depaseasca intr-un minut viteza sunetului, aceasta se opreste pentru cateva clipe la altitudinea de 100 km pentru ca pasagerii sa poata admira in liniste Pamantul. De acolo puteti vedea totul pe o raza de aproape 1.600 de kilometri.

Lansarea in spatiu se va face de pe aeroporturile spatiale din Mojave si Curacao. Pasagerii vor putea experimenta gravitatia zero, imponderabilitatea si vor vedea Pamantul asa cum putini oameni l-au vazut. Bineinteles ca cel ales va participa si la un program de pregatire in prealabil, iar starea sa de sanatate trebuie sa fie cat mai buna.

Mai multe detalii despre parteneriatul XCORE Space Expeditions si Philips puteti gasi aici.

Cum intri in concurs?

Pana pe 31 decembrie te poti inscrie la concurs pe acest link.

Philips Provocarea_spatiului

Noul aparat de barbierit Philips seria 9000

Acest concurs este posibil ca parte din campania de promovare a unui nou aparat de barbierit cu adevarat performant, despre care inginerii de la Philips spun ca ar trebui sa functioneze si la 100 km deasupra Pamantului. Fiind aparatul cel mai avansat din punct de vedere tehnologic al celor de la Philips, acestia au dorit sa il testeze intr-o varietate de conditii extreme. In urma colaborarii dintre ei si XCOR Space Expeditions s-a putut testa in conditii de gravitatie zero.

Aparatul de barbierit Philips seria 9000 incorporeaza numeroase caracteristici special create pentru a oferi un barbierit perfect de fiecare data. De exemplu, pentru a aborda zonele greu accesibile, unde firele de par pot creste in directii diferite, barbatii sunt nevoiti sa insiste de mai multe ori pe aceeasi parte a fetei sau a gatului in timpul barbieritului, cauzand sensibilitate si iritatii ale pielii. Dotat cu inovatii intuitive testate conform utimelor standarde, inclusiv tehnologia unica de detectare a conturului, aparatul de barbierit Philips 9000 urmareste fiecare contur al fetei pentru a oferi cel mai eficient barbierit de pana acum. Acest lucru este posibil datorita capetelor de barbierire flexibile, care se pliaza in opt directii diferite si indeparteaza cu pana la 20 % mai multe fire de par cu fiecare trecere a aparatului.

Tehnologia patentata V-Track permite lamelor aparatului sa ridice firul de par in pozitia optima de taiere, rezultand intr-un barbierit fin, cu pana la 30% mai aproape de piele. Seria 9000 beneficiaza de setari pentru confortul personal, astfel puteti sa personalizati experienta de barbierit alegand setarea Sensibil, Normal sau Rapid. Aparatul este complet rezistent la apa, putand fi folosit chiar si sub dus.

Datorita sistemului de curatare inteligent puteti sa curatati, uscati, incarcati sau lubrifiati aparatul de barbierit prin simpla atingere a unui buton.

Un video despre Philips Seria 9000 gasiti aici, iar mai multe detalii despre acesta puteti gasi aici.

Philips 9000

3 comentarii

 1. 04.12.2014 la 15:06

  Oare as putea avea noroc a doua oara in viata. Ca deja am facut antrenamentul pentru zborul respectiv.

 2. Razvan Pascu
  (author)
  04.12.2014 la 18:10

  @ Dragos: mai lasa si pe altii. 🙂

 3. 05.12.2014 la 13:53

  As face orice pentru visele mele: http://dragosschiopu.ro/castiga-calatorie-spatiu/

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]