fbpx
excursii-razvan-pascu

Dupa ce a sarbatorit in septembrie 60 de ani de activitate prin multe oferte speciale, compania nationala TAROM ne-a pregatit o noua surpriza pentru aceasta toamna. Deoarece vacanta de toamna a micutilor este un bun prilej de a calatori impreuna cu familia catre destinatiile pe care doriti sa le vizitati, TAROM ofera un pachet convenabil pentru intreaga familie in care unul dintre copii (in cazul in care va fi insotit de minim un adult) va beneficia de tarif 0 pentru bilet.

Astfel, pentru copiii sub 12 ani care calatoresc catre orice destinatie externa cu plecare din Romania, operata de TAROM, compania aeriana va suporta costul biletelor.

Oferta este disponibila la vanzare pana la data de 31 octombrie 2014, doar prin agentiile proprii sau prin agentiile de turism acreditate. Data de incepere a calatoriei trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 1- 9 noiembrie 2014.

TAROM va percepe doar taxele pentru primul copil, incepand cu cel de al doilea copil se vor aplica reducerile conform conditiilor tarifare corespunzatoare biletului adultului. Restul serviciilor TAROM sunt gratuite, incluzand transportul bagajelor, in limita cunoscuta (Clasa Economy – 1 bagaj de cala de pana la 23 kg + 1 bagaj de mana de pana la 10 kg).

Pentru persoanele care utilizeaza Check-in Online, Check-in pe mobil sau aparatele de Self Check-in din aeroporturi si care calatoresc pe cursele operate de TAROM, compania acorda 2 kg in plus la bagajul de cala (25 kg in loc de 23 kg).

Oferta se supune unor termeni si conditii si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii puteti afla aici.

1 comentariu

 1. necula mihai
  21.10.2014 la 14:25

  salutari

  prea tirziu mult prea tirziu sunt morti

  fufele de stewardese fac figuri . la sapa ar fi mai bine pentru ele ?

  agentia tarom din cluj din piata sta fara rost de 24 ani numai un mic ex de prostie

  cit se poate merge pe pierderi inca 1 an sau 2

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]