fbpx
excursii-razvan-pascu

Pentru ca cel mai bun leac pentru o vacanta terminata este planul pentru urmatoarea vacanta, compania aeriana KLM anunta o perioada de SUPER-REDUCERI, valabile DOAR 6 ZILE. Astfel, pregatiti-va planurile de vacanta si rezervati-va biletul de avion spre destinatia dorita, accesand www.klm.ro, intre 18 si 23 Septembrie.

Si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, in perioada de teasing a campaniei de 6 zile de reduceri, intre 10 si 16 Septembrie, KLM pune la bataie si doua bilete de avion catre Caraibe, in Curacao.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

1. Te inregistrezi pe www.destinatiatadevis.ro

– Iti alegi destinatia preferata, te imaginezi acolo si iti creezi online propria carte postala pe care o trimiti unei persone dragi.

– Pe 16 Septembrie, juriul format din Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Cristian China Birta, Cezar Dumitru si subsemnatul va alege 10 carti postale finaliste.

2. Vii la evenimentul organizat de KLM: Miercuri, 17 Septembrie, ora 18:30, pe terasa Mall Promenada, Calea Floreasca 246.

– Pe 17 Septembrie, incepand cu ora 18:30, te asteptam pe terasa Promenada pentru a vota cartea postala castigatoare.

– Vom avea premii pentru toata lumea: produse promotionale KLM, pernute de avion si, la final, toti cei care au participat la vot vor putea castiga doua bilete de avion la Amsterdam.

Va fi si un concert sustinut de trupa Crush si Alexandra Ungureanu. Atmosfera va fi intretinuta de MC Bogdan Miu.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]