fbpx
excursii-razvan-pascu

Cei care ma urmaresc pe Facebook stiu deja ca urmez de un an de zile cursurile de Executive MBA ale Universitatii de Business si Economie din Vienna. Chiar daca la inceput puteam sa jur ca nu voi avea timp de aceste cursuri, prin faptul ca am avut sansa sa intru cu bursa, m-am ambitionat si am reusit sa ajung aproape de final. Acum deja ma gandesc la lucrarea de licenta, iar in februarie 2015 vom incheia cursurile.

Ca orice curs sau scoala urmata, am avut momentele noastre frumoase, iar asta s-a intamplat in special in iulie, la vizita la companiile din Minnesota si cursurile din Statele Unite. Probabil de ceva asemanator vom avea parte si la cursurile din Viena, in ianuarie. Dincolo de orice, un MBA te invata sa „think BIG”.

Dar nu vreau sa tin din nou teoria MBA-ului, ci de data asta ma adresez acelora dintre voi care va doriti un MBA, dar considerati ca este peste puterile voastre financiare.

Pana pe 15 Octombrie mai puteti aplica pentru o bursa de studiu care poate acoperi pana la 50% din costuri, adica 17.500 euro din valoarea totala de 35.000 euro a scolarizarii la Vienna University of Business and Economics – WU Executive Academy. Pentru restul de bani puteti incerca sa convingeti angajatorul sa va plateasca, mai ales ca poate sa foloseasca bugetul de training al companiei si se poate plati in rate.

Dosarul de inscriere este unul calitativ si mai putin cantitativ, detaliu ce joaca in favoarea celor care spun ca „nu au timp”.

Pentru inscriere aveti nevoie de un set de documente in limba engleza, intre care:

– cerere de inscriere, curriculum vitae

– 2 scrisori de recomandare

– scrisoare de motivatie

– copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta

– foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare

– o fotografie digitala recenta

– copie a pasaportului

Dupa analiza documentelor veti fi invitati la un interviu care va hotari soarta voastra de viitori studenti.

Programul de anul acesta va incepe pe 11 noiembrie 2014 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile avand loc in special in Bucuresti, in regim part-time (4 zile pe luna).

WU EMBA Bucharest a fost clasat pe locul 1 in Top MBA 2014 din Romania, primind punctaj maxim din partea studentilor si alumnilor pentru calitatea cursurilor, competenta internationala, imbunatatirea abilitatilor de management sau imbunatatirea calitatilor personale.

Mai multe detalii gasiti aici.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]