fbpx
excursii-razvan-pascu

Agentia Europa Travel ofera circuite in special in zona Europei, cele mai multe fiind in tari ca Spania, Franta sau Italia, dar si destinatii indepartate cum ar fi Thailanda, Brazilia sau India.

Dintre ofertele de pe site-ul lor, astazi va aduc in atentie cateva circuite low cost catre Paris, Roma, Nordul Italiei sau Turcia – regiunea Cappadocia. Preturile se situeaza undeva in jurul a 260 de euro/ persoana, iar transportul se face cu autocare.

De exemplu, un circuit de 7 zile in Paris costa 260 euro/ persoana. Se viziteaza Viena, Versaille, Munchen sau Salzburg, unde puteti admira Gradinile Mirabell si casa natala a lui Mozart. In schimbul sumei de 35 euro (se achita obligatoriu la agentie) veti beneficia de bilete pentru croaziera pe Sena sau accesul in turnul Montparnasse (209m). Optional, contra sumei de 40 euro – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 de zile inaintea plecarii, se poate organiza o excursie cu autocarul si pe Valea Loarei. Doua cazari se vor face in Paris, celelalte fiind in zona Budapesta – Gyor si Budapesta. Plecarile sunt programate pentru datele de 10.08, 24.08 si 07.09.

Un circuit in Roma costa 269 euro/persoana, iar data plecarii este 06.09. Imbarcarea se face, ca la majoritatea sejururilor/circuitelor Europa Travel cu autocarul, de la Calea Grivitei nr 158 – zona Podului Basarab. A doua zi se ajunge in Venetia unde se viziteaza Piata San Marco, Palatul Ducal, Podul Rialto sau Puntea Suspinelor, dupa care se pleaca catre Padova. Dupa cazarea in zona Padova, a treia zi incepe printr-un scurt tur al orasului, unde se viziteaza Bazilica Sfantului Anton, unul dintre cele mai importante monumente ale Italiei. Apoi se pleaca catre Roma unde se viziteaza Columna lui Traian, Collosseumul, Capitoliul, Forul Roman, Basilica Santa Maria Maggiore sau Vaticanul. In total vor fi doua nopti de cazare in Roma. In drumul catre Romania se trece prin Belgrad, locul unde este si ultima cazare a acestui circuit.

Circuitul prin Nordul Italiei costa 269 euro/persoana, iar data de plecare este 20.09. Se pleaca din Bucuresti catre Zagreb – Padova – Verona – Milano – Genova – Pisa – Florenta. Cazarile sunt in orasele Zagreb, Verona, Genova, Montecatini Terme si Venetia (zona Conegliano).

Pentru cei care doresc un circuit diferit va recomand o incursiune in Balcani sau Turcia. Circuitul din Balcani costa 269 euro/persoana si plecarea se face pe data de 30.08. Oferta include 6 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 2 – 3*: 1 noapte in Belgrad, 1 noapte Neum, 1 noapte Budva, 2 nopti Durres, 2 noapte Kumanovo. Se viziteaza si Podgorica, Dubrovnik sau Sofia.

Circuitul din Turcia, zona Cappadocia, costa 199 euro + 399 lei/ persoana si dureaza 8 zile. Acest tarif include 6 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, o noapte de cazare cu demipensiune in Ayvalyk si croaziera pe Bosfor. Se viziteaza Ayvalyk, terasele calcaroase de la Pamukkale, Konya, Cappadocia, Ankara si Istanbul. Pentru acest circuit aveti nevoie de pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara. Plecarile sunt programate pentru datele de 11.08, 15.08, 22.09 si 06.10.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]