fbpx
excursii-razvan-pascu

Imi plac evenimentele frumoase si cred sincer ca sunt sansa noastra pentru a creste turismul romanesc. Cat mai diverse, mai nebunatice, adresandu-se unor persoane cat mai diferite, acestea vor deveni, in timp, magnet turistic. Pe un model patentat deja in strainatate.

Imi face mare placere sa va povestesc si sa va invit Sambata aceasta, 26 Iulie, sa luati parte la cea de-a treia editie a „The Color Run” sau maratonul colorat, editia estivala, pe faleza din Mamaia.

Un eveniment cu traditie la nivel international, in Romania The Color Run si-a facut aparitia in primavara anului acesta. Pe 26 Aprilie, deasupra parcului Tineretului din Bucuresti s-a ridicat un nor de culoare si s-a lasat cu multe zambete si voie buna. 4000 de alergatori s-au alaturat The Color Run Bucharest, iar fotografiile rezultate vorbesc de la sine. A urmat, pe 13 Iulie si editia dedicata ardelenilor. The Color Run Cluj-Napoca a avut 1500 de participanti si au demonstrat ca Ardealul se tine tare cand vine vorba de distractie.

Cea mai mare nebunie se anunta, fara indoiala, la Mamaia, in weekendul acesta. Sambata, 26 Iulie, The Color Run Mamaia  promite sa transforme statiunea Mamaia intr-un curcubeu presarat cu energie, adrenalina si multa culoare.

Cum se desfasoara The Color Run?

Punctul de plecare este parcarea din fata hotelului Rex din Mamaia. Aici sunteti asteptati incepand cu ora 17:00, Sambata, 26 Iulie, pentru a va ridica kit-urile de concurs (tricoul, bentita si bratara The Color Run). Cursa incepe la ora 19:00, in grupe de cate 150 de participanti. Alergatorii parcurg 5 kilometri si la fiecare kilometru trec printr-o baie de praf colorat. Daca parcugi un singur kilometru ai doar o culoare pe tine, daca parcurgi mai multi kilometri…esti multicolor. Atmosfera este intretinuta de muzica Kiss FM, iar dupa eveniment, incepand cu ora 22:30, se lasa cu After Party The Color Run, in Goblin, pe plaja Celsius din Mamaia.

Cine poate participa la The Color Run?

Orice persoana, fara limita de varsta. Copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de adulti, iar copiii sub 6 ani au intrarea gratuita.

Cum te inscrii la The Color Run?

Intri pe website-ul dedicat si iti lasi acolo datele si faci plata taxei de participare (65 lei/persoana). Apoi mergi si iti ridici kit-ul de participare fie de la Maritimo Center, fie direct din parcarea Rex, in ziua evenimentului. In masura locurilor disponibile, te poti inscrie in competitie chiar inainte de inceperea concursului.

Oferta speciala pentru grupuri (cel putin 3 persoane)

Pentru ca cel mai amuzant este sa participi cu familia si prietenii, grupurile de cel putin 3 persoane au parte de un pret special. Daca va rezervati locul pana Miercuri la miezul noptii, fie pe site, fie la Maritimo Center, atunci veti beneficia de pretul special de 55 lei / persoana.

Inscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run Romania, iar pagina de Facebook ofera fotografii, video si ultimele informatii despre eveniment.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]