excursii-razvan-pascu

Compania aeriana Wizz Air si Bancpost au lansat de ceva timp, in parteneriat, cardul de credit Wizz Bancpost si programul de loialitate SHOP & Travel.

Atat cardul de credit, cat si programul de loialitate, sunt concepute pentru a acumula puncte de loialitate care ulterior vor putea fi folosite pentru cumpararea de bilete sau alte servicii disponibile pe www.wizzair.com.

Wizz Bancpost este un card de credit MasterCard si reprezinta un instrument pentru toti cei care doresc sa calatoreasca mai ieftin si mai des, intrucat punctele acumulate pe cardul de credit pot fi convertite in echivalentul in lei din conturile WIZZ ale clientilor.

Dincolo de bucuria si satisfactia cumparaturilor, cardul de credit Wizz Bancpost ofera posibilitatea de a descoperi cele aproape 100 de destinatii Wizz Air din Europa si nu numai, la preturi reduse sau chiar gratuite. Mai mult decat atat, in tara, detinatorii noului card de credit au oportunitatea sa descopere reduceri speciale, promotii si cadouri la comerciantii MasterCard Elite, toate alese sa deserveasca un stil de viata premium, elegant.

Cardul este usor de utilizat, iar programul SHOP&Travel recompenseaza detinatorul cardului cu puncte de loialitate care pot fi folosite pentru a achizitiona bilete de avion. Acest program ofera cel mai inalt nivel de recompensare (pana la 4% din valoarea de achizitie) dintre programele de loialitate ale cardurilor de credit comparabile in Romania. Mai mult, detinatorul cardului primeste un cadou de 2500 de puncte bonus, in fiecare an, dupa prima achizitie pe care o face pe site-ul Wizzair.

Alte beneficii ale cardului Wizz Bancpost:

– cu ajutorul acestui card primiti si acces gratuit in Wizz Discount Club, prin care beneficiati de o reducere de 90 lei pentru fiecare zbor dus-intors.

– cardul ofera acces gratuit la MasterCard Business Lounge in Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

– detinatorii de carduri beneficiaza de o reducere de pana la 25% la cumparaturi la comerciantii parteneri prin programul MasterCard Elite, precum si de principalele beneficii ale cardurilor de credit Bancpost: rate fara dobanda in peste 3000 de magazine, pana la 55 de zile perioada de gratie, comision 0% la emitere si la orice plata cu cardul.

Cardul se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 23 – 65 ani si venituri nete de minim 500 lei.

Mai multe informatii puteti gasi aici.

5 comentarii

 1. Cristina
  22.07.2014 la 09:56

  Ceea ce nu e specificat pe site e faptul ca veniturile trebuie sa fie pe perioada nedeterminata (ca la majoritatea creditelor). Mie mi-au respins dosarul pe acest motiv, insa s-a rezolvat in cele din urma cu o derogare.

 2. dave
  06.08.2014 la 12:26

  Era dragut daca era de debit cardul, nu de credit.

 3. Marta .Seicaru Jenica
  23.06.2016 la 17:42

  Buna Am primit acest mesaj de mai jos insa eu din pactat stersasam e-mailul de confirmare
  Va rog daca se poate sa fiie retransmis
  Cu stima
  /////// Stimate pasager,
  Dorim sa va multumim pentru inregistrarea in programul de loialitate Shop & Travel atasat cardului dumneavoastra de credit WIZZ Bancpost MasterCard World.
  Un e-mail de confirmare despre deschiderea contului WIZZ a fost trimis recent catre dumneavoastra.
  Va rugam sa completati toate campurile obligatorii din profilul contului WIZZ.
  Punctele acumulate prin intermediul cardului de credit WIZZ Bancpost nu pot fi creditate in contul dumneavoastra WIZZ atata timp cat profilul atasat contului nu este completat in totalitate.
  Va multumim si va invitam sa va bucurati in continuare de zborurile Wizz Air!
  Echipa Wizz Air//////

 4. DUDAS VIORICA
  21.12.2018 la 12:19

  Buna ziua! Am un card de credit wizz pe care am 18000 puncte de loialitate. Cum le pot consuma in situatia in care Banca Transilvania mi-a spus ca o sa-mi transfere tot pe un singur card( in present avand doua carduri Bancpost).

 5. Cristina
  21.12.2018 la 13:03

  DUDAS Viorica, poti transforma punctele în credit wizzair cu care îți poți achiziționa bilete de avion de pe site-ul wizzair. Creditul wizzair este valabil 2 ani, începând cu data transferului. Dacă nu tranformi punctele în credit wizzair, punctele vor fi transformate în puncte star pe noul card BT de la 1 ianuarie 2019.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]